Αποθέωση των Κυπελλούχων στο «Μακεδονία» (pics & vid)

Αποθέωση των Κυπελλούχων στο «Μακεδονία» (pics & vid)

Αποθέωση των Κυπελλούχων στο «Μακεδονία» (pics & vid)

bet365

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας επέστρεψαν το απόγευμα της Κυριακής (22/4) στη Θεσσαλονίκη και έτυχαν θερμής υποδοχής από φίλους του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Στα ασπρόμαυρα «ντύθηκε» από εκατοντάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής (22/4) για να υποδεχθεί τους Κυπελλούχους Ελλάδας στο βόλεϊ τη σεζόν 2017-18.

Οι βολεϊμπολίστες του ΠΑΟΚ γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, που τους επιβράβευσαν για την επιτυχία τους και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Final Four, που διεξήχθη στη Ρόδο.

«Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα.

Ένα σύνθημα-μήνυμα για την συνέχεια της φετινής προσπάθειας των Πρωταθλητών Ελλάδας να διατηρήσουν για τέταρτη σερί χρονιά το στέμμα τους.

Από το αεροδρόμιο οι κυπελλούχοι μετέβησαν απευθείας στο κλειστό του ΠΑΟΚ για να συνεχιστεί εκεί η ασπρόμαυρη γιορτή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα