Μεγάλο φαβορί ο Φοίνικας, όλα για την τεράστια έκπληξη ο Πήγασος

Μεγάλο φαβορί ο Φοίνικας, όλα για την τεράστια έκπληξη ο Πήγασος

Newsroom
Μεγάλο φαβορί ο Φοίνικας, όλα για την τεράστια έκπληξη ο Πήγασος

bet365

Με τον Φοίνικα να είναι το μεγάλο φαβορί και τον Πήγασο να είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για την μεγάλη έκπληξη, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου ανδρών, που επιστρέφει μετά από έξι χρόνια στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» αναμετρώνται η μεγάλη έκπληξη του φετινού θεσμού, ο πρωταθλητής της Pre League Πήγασος Πολίχνης με τον Φοίνικα Σύρου που διεκδικεί τον πρώτο του τίτλο στο θεσμό.

Μήλης: «Πετυχημένη χρονιά για Πήγασο, κανείς δεν μπαίνει για να χάσει»

Ο Πήγασος, η μοναδική ομάδα του Final 4 που θα αγωνιστεί με αμιγώς ελληνική σύνθεση, για να φτάσει στη Γλυφάδα απέκλεισε δύο ομάδες της Volley League (ΑΟΠ Κηφισιάς, ΟΦΗ), ενώ ο Νίκος Μήλης θα βρεθεί αντίπαλος με την ομάδα στην οποία ξεκίνησε τη σεζόν.

«Σίγουρα είναι πολύ περίεργα τα συναισθήματα γιατί θα βρω απέναντι μου φίλους, αλλά ήξερα ότι υπήρχε αυτή η πιθανότητα. Κι από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση έχουν αρχίσει τα πειράγματα», είπε ο διεθνής διαγώνιος και συμπλήρωσε: «Για τον Πήγασο είναι μια απολύτα πετυχημένη χρονιά καθώς ο βασικός στόχος που ήταν η άνοδος στη volley league επιτεύχθηκε και το final 4 είναι μια γιορτή για εμάς. Πολλά παιδιά δεν έχουν ξαναπαίξει σε τέτοια διοργάνωση, ο Φοίνικας είναι σίγουρα το φαβορί, αλλά κανείς δεν μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει».

Ιερεθουέλο: «Εμείς αντιμετωπίζουμε το ματς με Πήγασο σαν ντέρμπι»

Όσον αφορά τον Φοίνικα, η ομάδα της Σύρου διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και είναι το φαβορί, αλλά όπως τόνισε ο Ρεϊντέλ Ιερεθουέλο: «Όντως είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά δεν λέει τίποτα το γεγονός οτι ο αντίπαλος μας είναι από χαμηλότερη κατηγορία. Εμείς το αντιμετωπίζουμε σαν να έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι. Ξέρω ότι ο Φοίνικας δεν έχει πάρει ποτέ το Κύπελλο και όλοι στην ομάδα θέλουμε πάρα πολύ να το κατακτήσουμε τώρα».

Το πρόγραμμα του final-4

Πέμπτη 31 Μαρτίου

Α' Ημιτελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 15.15 ΕΡΤ-3: Πήγασος Πολίχνης - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Μουλά Λ., Παρατηρητής: Ράπτης, Διαιτητής Challenge: Παπαδογούλας, Επόπτες: Αρβανίτης, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματείες: Καρατζογλίδου, Θεοδωρίδου.

Β' Ημιτελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 ΕΡΤ-3: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Διαιτητής Challenge: Μυλωνάκης, Επόπτες: Τόλιος, Γεωργιάδης Στ., Γραμματείες: Εμμανοηλίδη, Καρατζογλίδου.

Παρασκευή 1 Απριλίου

Τελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 ΕΡΤ-3: Νικητής Α' Ημιτελικού - Νικητής Β' Ημιτελικού

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα