Προπονητής, αρχηγος Πήγασου Πολίχνης: «Μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή, θα παλέψουμε για ακόμα μία έκπληξη»

Newsroom
Προπονητής, αρχηγος Πήγασου Πολίχνης: «Μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή, θα παλέψουμε για ακόμα μία έκπληξη»

bet365

Ο Πήγασος Πολίχνης είναι η έκπληξη του Final-4, καθώς είναι η μοναδική ομάδα από την Pre League, με τους Ηρακλή Θεοδώρου και Αργύρη Μαυροβουνιώτη να αναφέρουν πως είναι έτοιμοι για ακόμα μία έκπληξη.

Αν θέλουμε να δούμε ποια ομάδα θεωρείται «Σταχτοπούτα» στο φετινό Final-4, αυτή χωρίς την παραμικρή αμφιβολία θα ήταν ο Πήγασος Πολίχνης. Η ομάδα της Pre League που πλέον τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Volley League, η οποία απέκλεισε Κηφισιά και ΟΦΗ.

Οι Θεσσαλονικείς θα βρεθούν στη Γλυφάδα και θα παλέψουν για το θαύμα όπως αναφέρουν και οι Ηρακλής Θεοδώρου και Αργύρης Μαυροβουνιώτης, τονίζοντας βέβαια και οι δύο πως το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ηρακλής Θεοδώρου (Προπονητής Πήγασου): «Τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια αλλά δεν είναι και ψέματα»

Για το ιστορικό επίτευγμα του Πήγασου Πολίχνης: «Πραγματικά είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη χαρά να βρίσκεται η ομάδα μας σε αυτό το Final 4. Είμαστε ένας σύλλογος που πήραμε την άνοδο και βρεθήκαμε μετά από σκληρές μάχες απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες που αποκλείσαμε (σ.σ. Κηφισιά και ΟΦΗ) και είμαστε δίκαια στο Final 4. Στόχος μας είναι να παρουσιάσαμε το μέταλλο μας και τη δύναμη μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όπως λένε και τα Ξύλινα Σπαθιά, τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια αλλά δεν είναι και ψέματα».

Αναφορικά με τον πιο θεωρεί φαβορί στη διοργάνωση: «Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Volley League θα αγωνιστεί με την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Pre League. Πάμε να ανέβουμε έναν Γολγοθά».

Για τα χαρακτηριστικά που θα κατακτούσε από κάθε ομάδα στο Final-4: «Θα παίρναμε κάποιους παίκτες για να πάρουμε σίγουρα το Κύπελλο».

Σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα: «Θα ήθελα να είμαι και του χρόνου στην ομάδα, από οποιοδήποτε πόστο»

Αργύρης Μαυροβουνιώτης (Αρχηγός Πήγασου Πολίχνης): «Θέλουμε να κάνουμε άλλη μία έκπληξη»

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας του: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είμαστε στην τελική φάση. Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο της Γλυφάδας. Αναμένουμε συναρπαστικά παιχνίδια, σε ένα γήπεδο... κόσμημα όπως προαναφέραμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Αναφορικά με το αν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί: «Πριν δύο εβδομάδες θα έλεγα πως έχουμε μια κατηγορία διαφορά με τους υπολοίπους. Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Αν μας δοθεί η ευκαιρία, μπορούμε να κάνουμε μια έκπληξη ακόμα».

Για το αν μπορούσε να έχει κάποιο από τα στοιχεία των υπόλοιπων φιναλίστ και ποιο θα ήταν: «Την ομαδικότητα του Φοίνικα, τον πλουραλισμό του ΠΑΟΚ και την εμπειρία του Ολυμπιακού».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα