Υποδοχή με τριαντάφυλλα στην εθνική γυναικών για την πρόκρισή της στο Ευρωπαϊκό

Gazzetta team
Υποδοχή με τριαντάφυλλα στην εθνική γυναικών για την πρόκρισή της στο Ευρωπαϊκό

bet365

Η εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών επέστρεψε στην Αθήνα με την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και δέχτηκε υποδοχή με λουλούδια στο «Ελ. Βενιζέλος».

Με την δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση σε Ευρωβόλεϊ, γύρισαν τα κορίτσια της εθνικής ομάδας από την Αυστρία.

Το συγκρότημα του Γκιγιέρμο Ναράνχο έφτασε τα ξημερώματα στην Αθήνα και δέχτηκε υποδοχή με τριαντάφυλλα από τα μέλη της ΕΟΠΕ.

Η εθνική ομάδα πλέον θα ξεκουραστεί και θα περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα της κλήρωσης στις 20 Μαϊου για να μάθει τις αντίπαλές της, πριν συγκεντρωθούν και πάλι για προετοιμασία.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Εθνική μας προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό. Είναι μία μεγάλη επιβράβευση για όλα τα κορίτσια που παίζουν στο εξωτερικό και μας κάνουν περήφανες στην Ευρώπη, αλλά και για τα κορίτσια που παίζουν στην Ελλάδα και με σκληρή δουλειά γίνονται όλο και καλύτερες. Ελπίζω φέτος να βρεθούμε ακόμα πιο ψηλά σε σχέση με το 2019. Ευχαριστούμε και για την υποδοχή στο αεροδρομίο και που αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας» είπε με την άφιξη στην Αθήνα η διεθνής κεντρική Άννα Καλαντάτζε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η πρώτη μου παρουσία στην Εθνική συνδυάστηκε με την πρόκριση και αυτά τα αποτελέσματα. Χαίρομαι που συμμετείχα σε αυτή την προσπάθεια μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές μου. Όλο αυτό το διάστημα πέρασα πολύ ωραία και τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα καλύτερα απ'ότι περίμενα πριν ξεκινήσει η προετοιμασία», είπε από την πλευρά της η πρωτάρα με την εθνική γυναικών Ιωάννα Πολυνοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Τελευταία Νέα