Ανδρεόπουλος: «Να συνεχίσουμε έτσι για να γυρίσουμε Ελλάδα με την πρόκριση»

Gazzetta team
Ανδρεόπουλος: «Να συνεχίσουμε έτσι για να γυρίσουμε Ελλάδα με την πρόκριση»

bet365

Να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στο τουρνουά του Μαυροβουνίου θέλει από την Εθνική ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στην Ελλάδα με την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Πετύχαμε την Τρίτη μας νίκη, κάναμε το 3 στα 3 απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, όπως το Μαυροβούνιο και άλλους δύο επικίνδυνους αντιπάλους, όπως Αζερμπαϊτζάν Γεωργία και μετά το τέλος αυτού του α’ ημιχρόνου, είμαστε ευχαριστημένοι. Πάμε στη συνέχεια στο Μαυροβούνιο με μοναδικό μας στόχο να γυρίσουμε στις 17 Μαϊου στην χώρα μας με την πρόκριση».

Ο κεντρικός της Εθνικής, Νικόλας Παπαγγελόπουλος, αφού αφιέρωσε τη σημερινή νίκη στην αγαπημένη του μητέρα και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες για την σημερινή τους μέρα, τόνισε τα εξής: «Γνωρίζαμε εξ’ αρχής πως η 1η θέση του ομίλου θα παιχθεί ανάμεσα σε μας και στο Μαυροβούνιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι Γεωργία και Αζερμπαϊτζάν είναι ακίνδυνοι και δεν μπορούν να κάνουν τη ζημιά, αν τους δώσεις το δικαίωμα.

Σε όλο το τουρνουά της Γεωργίας δείξαμε την απαραίτητη σοβαρότητα και προσοχή, ολοκληρώσαμε τους αγώνες μας αήττητοι και πάμε στο Μαυροβούνιο με σκοπό την πρόκριση. Παλεύουμε για κάθε νίκη, κυνηγάμε κάθε τρίποντο και πιστεύω πως στο τέλος θα χαμογελάσουμε».

Αντρέι Βασιλένκο (ακραίος του Αζερμπαϊτζάν): «Η ελληνική ομάδα σήμερα είχε πολύ καλό σερβίς, μας χάλασε από την αρχή την υποδοχή και δεν μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια πόντο πόντο να γίνουμε πιο απειλητικοί, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό, καθώς δεν έχουμε τόση εμπειρία, αλλά και έναν διαγώνιο που θα τελειώνει τις μπάλες. Σήμερα η Ελλάδα δεν μας έδωσε κανένα δικαίωμα…».

 

Τελευταία Νέα