Στοίλκοβιτς: «Και για μας θα είναι "τελικός" με την Ελλάδα»

Gazzetta team
Στοίλκοβιτς: «Και για μας θα είναι "τελικός" με την Ελλάδα»

bet365

Με τα λίγα ελληνικά που ξέρει από τις καλοκαιρινές της διακοπές που συνηθίζει να τις περνάει στη χώρα μας, μας υποδέχθηκε η Γαλλίδα πασέρ Νίνα Στοίλκοβιτς μετά τον θρίαμβο της Γαλλίας επί της Βουλγαρίας.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Τις ξαφνιάσαμε, δεν μας περίμεναν, αυτό είναι αλήθεια. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ δυνατά για αυτό το τουρνουά και παρότι ήρθαμε στην Άγκυρα σαν αουτσάιντερ νομίζω από την πρεμιέρα δείχνουμε τη δυναμική μας. Σε κάποια σετ δεν πήγαμε καλά αλλά στο τέλος η νίκη μετράει» λέει η νέα πασέρ της Σλοβενικής Μάριμπορ, η οποία περιμένει και αυτή ως «τελικό» το αυριανό παιχνίδι με την Εθνική μας. «Έτσι το περιμένουμε και εμείς. Νομίζω εμείς, η Ελλάδα και η Φινλανδία βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, θα είναι σκληρά τα παιχνίδια. Παίξαμε με την Ελλάδα στην Ουγγαρία αλλά δεν έπαιξε με την βασική της εξάδα. Έχετε πολύ καλές επιθετικές λύσεις, όπως η Βασιλαντωνάκη και η Στράντζαλη και πολύ έμπειρη πάσα όπως η Χριστοδούλου».

Εμίλ Ρουσό: «Ελπίζω να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα»

Προσπάθεια να προσγειώσει τις παίκτριες του μετά την ανέλπιστη ακόμη και για αυτόν νίκη επί της Βουλγαρίας θα κάνει ο κόουτς της Γαλλίας Εμίλ Ρουσό.

«Ήταν μία νίκη την οποία σίγουρα δεν περιμέναμε. Η Βουλγαρία είναι ανάμεσα στις 15 καλύτερες ομάδες του κόσμου και διαθέτει μία από τις κορυφαίες αθλήτριες (Βασίλεβα). Τους πιέσαμε πολύ από το σερβίς, κρατήσαμε την υποδοχή μας και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που μας χαροποιεί πολύ, όμως θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Φοβάμαι την επιρροή που θα έχουν οι αθλήτριές μου μετά από αυτή τη νίκη και δεν θέλω να πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Ελλάδα. Την αντιμετωπίσαμε πριν λίγες μέρες στην Ουγγαρία, όμως και εμείς αλλά και αυτοί δεν έπαιξαν με τις βασικές τους αθλήτριες. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και πρέπει να προσέχουμε πολύ την διαγώνιο της Ελλάδας (Βασιλαντωνάκη) και να δυσκολέψουμε την υποδοχή της για να μην έχει καλή ανάπτυξη η πασαδόρος (Χριστοδούλου). Όπως και να έχει θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι» σχολίασε ο κόουτς των «τρικολόρ».

 

Τελευταία Νέα