Επίδειξη δύναμης από Τρεντίνο επί της Περούτζια και ο τελικός είναι εξαιρετικά κοντά (vid)

Φώτης Καρακούσης
Επίδειξη δύναμης από Τρεντίνο επί της Περούτζια και ο τελικός είναι εξαιρετικά κοντά (vid)

bet365

Σε περίπατο μετέτρεψε το ιταλικό ντέρμπι η Τρεντίνο, με την ομάδα του Λορεντζέτι να επικρατεί της Περούτζια με 3-0 και να κάνει άλμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League.

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν το πρώτο παιχνίδι της Τρεντίνο με την Περούτζια για τα ημιτελικά του Champions League. Οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε υγιεινό περίπατο επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 (25-21, 25-16, 25-23) και έκανε άλμα πρόκρισης στον τελικό. Οι νικητές πλέον περνάνε όχι μόνο με νίκη με οποιαδήποτε διαφορά στα σετ, αλλά ακόμα και με ήττα με 3-2. Από την άλλη για να περάσει η Περούτζια θα πρέπει να κερδίσει είτε 3-0, είτε 3-1 και να πάρει και το χρυσό σετ που θα ακολουθήσει, αν βέβαια γίνουν τα προηγούμενα που αναφέραμε.

Στα του αγώνα με εξαίρεση το τρίτο σετ οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν την μεγάλη τους αντίπαλο. Ξεκίνησαν δυνατά το πρώτο σετ, το πήραν άνετα, έκαναν ακόμα πιο άνετα το 2-0 και στο τρίτο όταν η Περούτζια αντέδρασε γιατί στο κάτω-κάτω δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς, ήταν εκεί για να πάρει και το τρίτο και μαζί και την μεγάλη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Αμπντέλ-Αζίζ με 16 πόντους και τον ακολούθησε ο Ποντρασκάνιν με 11. Για τους ηττημένους που είχαν σε τραγική κατάσταση τον Λεόν, με τον Κουβανό να τελειώνει το ματς με μόλις 7 πόντους και 39% αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν ο Τερ Χορστ που έφτασε τους 12.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα