Oι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League

Oι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League

Gazzetta team
Oι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League

bet365

Στο ξενοδοχείο Χίλτον της Βουδαπέστης θα γίνει την Παρασκευή στις 19.00 ώρα Ελλάδος η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Οι 18 ομάδες που έχουν προκριθεί απ΄ευθείας και οι δύο που θα προκριθούν από τον Γ΄προκριματικό γύρο (όπου βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ), θα συγκροτήσουν τις 20 ομάδες που θα στελεχώσουν τους πέντε ομίλους.

Κάθε ένας από τους πέντε ομίλους θα έχει τέσσερις ομάδες. Mάλιστα η CEV έχει χωρίσει τις ομάδες σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας. Η 1η και η 2η ομάδα κάθε χώρας δεν μπορούν να κληρωθούν στον ίδιο όμιλο, αλλά οι δύο πρώτες μπορούν να βρεθούν αντίπαλες με την τρίτη (Ιταλία, Ρωσία και Πολωνία έχουν από 3 εκπροσώπους.

Ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει δύο αγώνες με την γερμανική Φρανκφούρτη στις 7 και 13 Νοεμβρίου και εφόσον προκριθεί θα είναι στο τέταρτο γκρουπ.

Α’ ΓΚΡΟΥΠ: Περούτζια (Ιταλία), Λούμπε Κουτσίνε Τσιβιτάνοβα (Ιταλία), Ζενίτ Καζάν (Ρωσία), Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), Σκρα Μπελχάτοφ (Πολωνία)
Β’ ΓΚΡΟΥΠ: Χάλκμπανκ (Τουρκία), Μπερλίν (Γερμανία), ΖΑΚΣΑ Κέντζερτζιν (Πολωνία), Αρκάς Σμύρνης (Τουρκία), Φριντρισχάφεν (Γερμανία)
Γ’ ΓΚΡΟΥΠ: Γκρίνιαρντ Μάασεικ (Βέλγιο), Τουρ (Γαλλία), ACH Λιουμπλιάνας, Καρλοβάρσκο (Τσεχία), Κνακ Ροζελάρε (Βέλγιο)
Δ’ ΓΚΡΟΥΠ: Μόντενα (Ιταλία), Ντινάμο Μόσχας (Ρωσία), Τρεφλ Γκντάνσκ (Πολωνία), Νικητής ΠΑΟΚ - Φρανκφούρτη και νικητής Βοϊβόντινα - Σομόν
*Η 1η και η 2η ομάδα κάθε χώρας δεν μπορούν να κληρωθούν στον ίδιο όμιλο, αλλά οι δύο πρώτες μπορούν να βρεθούν αντίπαλες με την τρίτη (Ιταλία, Ρωσία και Πολωνία έχουν από 3 εκπροσώπους).

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα