Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους ο ΠΑΟΚ

Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους ο ΠΑΟΚ

bet365

Το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζεται προκειμένου να προκριθεί στους ομίλους του Champions League είναι έτοιμος να κάνει ο ΠΑΟΚ υποδεχόμενος στο Παλατάκι (18:00) την Τουρκική BSSK Κωνσταντινούπολης.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Το δεύτερο εμπόδιο στο δρόμο για τους ομίλους του Τσάμπιον Λιγκ ετοιμάζεται να περάσει ο ΠΑΟΚ.

Ο δικέφαλος την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου θα υποδεχτεί την τουρκική BSSK Κωνσταντινούπολης στον πρώτο αγώνα του β΄προκριματικού γύρου που θα γίνει στο PAOK Sports Arena (24/10, 18.00, ΟΤΕSports-ΗD7).

Ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο νίκες που σημείωσε επί της ουγγρικής Καζνιμπάρτσικα με 3-2 σετ και 3-0 σετ συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία με σκοπό να πάρει την καθαρή νίκη που θα ανοίξει και το δρόμο για την πρόκριση.

Η BBSK Κωνσταντινούπολης απέκλεισε την φινλανδική Σασταμάλα με δύο νίκες 3-2 σετ (εκτός έδρας) και 3-1 σετ στην Κωνσταντιούπολη.

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά σε αγώνα του εφετινού Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει στο δυναμικό του τον Κουβανό Χιμένες.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα. Η BBSK βασίζεται σε Τούρκους παίκτες, οι οποίοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, καθώς αγωνίζονται μαζί στην εθνική ομάδα της χώρας τους. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτή την αναμέτρηση και ευελπιστώ ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας δίνουν πάντοτε περισσότερη ενέργεια με την παρουσία και την υποστήριξή τους. Έχοντας τον κόσμο δίπλα μας, μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας δώσει καλές πιθανότητες πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, κ. Hakan Özkan, ανέφερε: «Νομίζω ότι οι διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι μικρές. Και οι δυο πλευρές έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα. Πρώτα από όλα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Τετάρτη (24/10) ώστε να κάνουμε το έργο μας ευκολότερο στον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα καλό σύνολο με έμπειρους παίκτες και για αυτό το λόγο θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ουκρανός Μιχάλο Μέντβιντ και ο Ιταλός Στέφανο Τσέζαρε.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης.

Διοίκηση, παίκτες και προπονητικό τιμ, καλούν τον κόσμο να παρευρεθεί στο Παλατάκι και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:

Στο PAOK Sports Arena

(Τρίτη 09:00-17:00, Τετάρτη 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, πληροφορίες: 2313036354 – [email protected])

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα