Έτοιμες για την πρώτη μάχη με Γενισέι οι «ερυθρόλευκες»

Gazzetta team
Έτοιμες για την πρώτη μάχη με Γενισέι οι «ερυθρόλευκες»

bet365

Πανέτοιμος για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» με την Γενισέι Κράσνογιαρσκ στην Ρωσία είναι ο Ολυμπιακός, με τις «ερυθρόλευκες» να είναι ήδη στην Ρωσία.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον Ολυμπιακό έχει ως εξής: «Έτοιμη για την πρώτη «μάχη» της φάσης των «16» του Challenge Cup με αντίπαλο τη Γενισέϊ Κράσνογιαρσκ είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή που βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Σιβηρία ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί την Τρίτη (21/1) στις 14:00 και στην οποία έχει ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό στο Ρέντη που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (5/2, 17:30). Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Η Άνα Ζιβογίνοβιτς ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Γενισέϊ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ταξιδέψαμε στο Κράσνογιαρσκ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Γενισέϊ δεν είναι κακή ομάδα σίγουρα, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να παίξουμε το καλύτερο βόλεϊ. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED