ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Για την πρόκριση στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός

Για την πρόκριση στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός

Για την πρόκριση στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός

Με προίκα το 3-0 του Ρέντη ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος στο Ισραήλ να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Challenge Cup απέναντι στην Χάποελ Κφαρ Σαμπά.  

Έτοιμος να ολοκληρώσει την αποστολή πρόκρισης στη επόμενη φάση του Challenge Cup γυναικών, είναι ο  Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει την Πέμπτη (19/12) στις 19:00 την Χάποελ Κφαρ Σαμπά στον δεύτερο αγώνα των δυο ομάδων που θα πραγματοποιηθεί στο Green Hall KFAR SABA στο Ισραήλ.

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης στο Ισραήλ, με μοναδικό στόχο να σφραγίσουν την πρόκριση έχοντας το προβάδισμα του 3-0, από την πρώτη αναμέτρηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Οι νταμπλούχες Ελλάδας χρειάζονται δυο νικηφόρα σετ για να «σφραγίσουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού UTE Budapest-Yenisei Krasnoyarsk.  

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Κατερίνας Γιώτα.  

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο  Κοβάτσεβιτς, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε κοντά στην επόμενη φάση αλλά θα πρέπει να παίξουμε καλά και στην έδρα της Χάποελ. Το πρώτο παιχνίδι, στο Ρέντη, ήταν το καλύητερο μας στη φετινή σεζόν και θα πρέπει να επεναλάβουμε αυτή την εμφάνιση ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Η Χάποελ σίγουρα θα είναι καλύτερη στο γήπεδο της. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα, όσο δείχνει το εύκολο 3-0 του πρώτου αγώνα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».