Μουνιόθ: «Ευχαριστώ και συγνώμη στους οπαδούς μας»

Μουνιόθ: «Ευχαριστώ και συγνώμη στους οπαδούς μας»

Gazzetta team
Μουνιόθ: «Ευχαριστώ και συγνώμη στους οπαδούς μας»

bet365

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μία συγνώμη στον κόσμο του Ολυμπιακού είπε και ζήτησε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Ατλέτικο Μαδρίτης με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά ο Ισπανός ανέφερε τα εξής: «Να ξεκινήσουμε δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα της Ραβέννα. Υπάρχει από την πλευρά μας απογοήτευση, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να ξεπεράσουμε το σημερινό. Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να ζητήσω συγνώμη από τους οπαδούς μας, οι οποίοι ήρθαν και μας υποστήριξαν και φώναζαν ακόμα και όταν χάθηκε το τρόπαιο. Αυτό είναι μια αξία που δεν την βρίσκεις πουθενά και είναι πολύ σημαντική για ένα σύλλογο. Οφείλω να πω ότι είμαι περήφανος για την ομάδα μου, τους παίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο διότι έκαναν μια πολύ σπουδαία προσπάθεια καθ όλη τη διάρκεια αυτής της ευρωπαϊκής μας πορείας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να επικεντρωθούμε στα play-off του πρωταθλήματος που ξεκινούν το Σάββατο».

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα