Γιώτα: «Να γυρίσουμε Ελλάδα για να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας»!

Γιώτα: «Να γυρίσουμε Ελλάδα για να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας»!

Δημήτρης Τομαράς
Γιώτα: «Να γυρίσουμε Ελλάδα για να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας»!

bet365

Η Κατερίνα Γιώτα δήλωσε το πόσο πολύ αδημονεί να γυρίσει η αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στην Ελλάδα για να πανηγυρίσει τον τίτλο με τον κόσμο. Τι είπαν προπονητής και παίκτριες.
Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις των Κυπελλούχων Ευρώπης:
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Ήταν πολύ δύσκολο μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι και το πρώτο χαμένο σετ εδώ. Αλλά είδαμε στο σημείο αυτό με κακό παιχνίδ ιεύκολα λάθη και πόντοι για την μπούρσα ότι τελειώσαμε το σετ φυσιολογικά. Αυτή η εξέλιξη μας έδειξε ότι αν παίξουμε το παιχνίδι μας έχουμε τις πιθανότητες να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Τα καταφέραμε! Σε γενικές γραμμές μπορεί να μην κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι αλλά σε παιχνίδια όπως αυτό κανείς δεν περιμένει κάτι τέτοιο. Τα κορίτσια έδειξαν μεγάλο κουράγιο μέσα σε αυτή την έδρα έμειναν συγκεντρωμένες ειδικά σε κάποιες δύσκολες στιγμές στο 4ο σετ όταν ο αντίπαλος και το κοινό μας άσκησε πίεση. Αυτή η στιγμή δεν ήταν εύκολη αλλά όλη η ομάδα βρήκε όλη τη συγκέντρωση για να τελειώσει το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαριστώ πολύ το επιτελείο που προετοίμασε αυτό το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο από τεχνική, τακτική και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης».
Κατερίνα Γιώτα: «Σίγουρα ακόμα δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της επιτυχίας που κάναμε. Δεν είναι μόνο επιτυχία για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο αλλά και γενικότρα για το ελληνικό βόλεϊ. Δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω τη χαρά που νιώθει ένας αθλητής σε αυτές τις στιγμές. Ανυπονομούμε να γυρίσουμε αύριο στην Ελλάδα και να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας».
Σάσκια Χίπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Σήμερα αποδείξαμε πόσο καλή ομάδα έχουμε. Δεν ήταν εύκολο στην αρχή βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά αντιδράσαμε άμεσα. Αγωνιστήκαμε με καρδιά και στο τέλος τα καταφέραμε. Λάβαμε το τίμημα για την προσπάθεια μας. Στεναχωρήθηκαμε για την ήττα στην έδρα μας αλλά περιμένουμε τους φιλάθλους μας την επόμενη φορά για να πανηγυρίσουμε μαζί τους».
Τζίνα Λαμπρούση: «Ειλικρινά δεν έχω λόγια. Το θέλαμε πάρα πολύ. Ήρθαμε για να πάρουμε τον τίτλο γιατί πέρσι δεν το καταφέραμε και δεν είναι τυχαίο που οι συγκυρίες ήρθαν έτσι με την ίδια ομάδα. Θέλαμε να φύγουμε νικήτριες και τα καταφέραμε καταθέτοντας και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Το ευχαριστηθήκαμε και τα συναισθήματά μας είναι απερίγραπτα».
Αρέτα Κονόμη: «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουμε να το πιστέψουμε κάποια στιγμή. Είναι μια τεράστια επιτυχία που πραγματικά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν λόγια να την περιγράψουμε. Νιώθαμε θετική ενέργεια από όλους και θέλαμε να αλλάξουμε την κατάσταση που διαμορφώθηκε στον Ρέντη. Αυτό έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Μας άξιζε αυτό το Κύπελλο, συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες. Κάναμε κατάθεση ψυχής»
Κωνσταντινά Βλαχάκη: «Είμαστε πολύ χαρούμενες. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Χρωστούσαμε στον εαυτό μας μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Μπούρσα, την πραγματοποιήσαμε σήμερα και τα καταφέραμε, ολοκληρώνοντας αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα