Αποθέωση για τα «ερυθρόλευκα» κορίτσια του βόλεϊ στο Βέλγιο! (vid)

Αποθέωση για τα «ερυθρόλευκα» κορίτσια του βόλεϊ στο Βέλγιο! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Αποθέωση για τα «ερυθρόλευκα» κορίτσια του βόλεϊ στο Βέλγιο! (vid)

bet365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είχε την στήριξη ομογενών φιλάθλων της ομάδας στο Βέλγιο, που την χειροκρότησαν θερμά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Κίμκι-Παναθηναϊκός Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ως γνωστόν το πρώτο από τα δυο βήματα που απαιτούνται για να βρεθεί και φέτος στα ημιτελικά του Challenge Cup, πραγματοποίησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 3-1 σετ (25-21, 19-25, 21-25, 19-25) της Πφέφιγκεν στην Ελβετία στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκες» φιναλίστ του Challenge Cup, που πραγματοποιούν και φέτος εντυπωσιακή πορεία στην Ευρώπη, πήραν μια σπουδαία νίκη και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους «4», ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (27/2) στις 19:00 στον Ρέντη.

Στο πλευρό τους όμως είχε και κόσμο της ομάδας. Ομογενείς από την Ελβετία κυρίως που τις χειροκρότησαν και τις αποθέωσαν για τη νίκη. Μάλιστα τα κορίτσια του Ολυμπιακού πήγαν προς το μέρος τους μετά το πέρας του ματς, τους χειροκρότησαν και τραγούδησαν μαζί τους προτού αποχωρήσουν από το γήπεδο. Δείτε πιο κάτω το βίντεο.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα