Με Έλληνες διαιτητές και οι δύο ημιτελικοί του Challenge Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Newsroom
Με Έλληνες διαιτητές και οι δύο ημιτελικοί του Challenge Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

bet365

Ελληνικό χρώμα όσο δεν πάει θα έχουν και οι δύο ημιτελικοί του Challenge Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς εκτός από τις δύο ομάδες και οι διαιτητές θα είναι από την χώρα μας.

Εκτός από τις ομάδες μας και συγκεκριμένα τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά του Challenge Cup και θα παίξουν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ημιτελικά Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και η ελληνική διαιτησία θα έχει την τιμητική της, καθώς τόσο το πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη, όσο και το δεύτερο στον Άγιο Θωμά, θα διευθύνουν Έλληνες διαιτητές.

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των δύο ημιτελικών του Challenge Cup μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 στις 20.00 και ο επαναληπτικός στον Άγιο Θωμά την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 στις 19.00.

Μάλιστα, διαιτητές τόσο στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη, όσο και στη ρεβάνς στον Άγιο Θωμά θα είναι Έλληνες. Στον πρώτο θα είναι οι έμπειροι Αλέξανδρος Μυλωνάκης (1ος) και Νίκος Φραγκάκης (2ος), ενώ στο δεύτερο την δυάδα θα αποτελέσουν οι Νώντας Γεροθόδωρος και Αλέξανδρος Αβραμίδης.

Να σφυρίξουν διαιτητές σε αγώνες ομάδων από την ίδια χώρα είναι κάτι σπάνιο και έχει συμβεί στο παρελθόν σε αγώνες μεταξύ Ιταλικών ομάδων.

Πρόκειται για άλλη μία επιβράβευση της Ελληνικής διαιτησίας, με τους Έλληνες ρέφερι να έχουν αποδείξει επί σειρά ετών ότι μπορούν να διαχειριστούν αγώνες με ιδιαίτερες συνθήκες, με την πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (C.E.V.), κ. Ζόριτσα Μπιέλιτς να δείχνει για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη της προς τους Έλληνες διαιτητές, οι οποίοι θεωρούνται από τους κορυφαίους της Ευρώπης και του κόσμου.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα