Μουνιόθ: «Χαρούμενοι με την πορεία μας»

Μουνιόθ: «Χαρούμενοι με την πορεία μας»

Gazzetta team
Μουνιόθ: «Χαρούμενοι με την πορεία μας»

bet365

Την ικανοποίησή του για την πορεία του Ολυμπιακού στο CEV Cup εξέφρασε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Οι Πειραιώτες μπορεί να μην κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του CEV Cup, μένοντας εκτός από την Τρεντίνο, με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου να τονίζει πως πρέπει να είναι χαρούμενοι για την πορεία της ομάδας. Αναλυτικά ανέφερε: «Σε γενικές γραμμές πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για την πορεία μας στο CEV Cup. Φτάσαμε μέχρι τον ημιτελικό και παίξαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Σήμερα παίξαμε ένα καλό παιχνίδι αλλά το σερβίς των αντιπάλων μας ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Μάρκους Μπέμε που έδειξε μεγάλη αφοσίωση με το σύλλογο και έβαλε την ομάδα μπροστά από τους προσωπικούς του στόχους. Χρειαζόμαστε παίκτες σαν αυτόν για να κάνουμε καλύτερο τον σύλλογο και δυνατή την ομάδα».

Σμιτ: «Παλέψαμε σκληρά»

Από την πλευρά του ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Γκάβιν Σμιτ τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς να έρθουμε να παίξουμε κόντρα σε αυτή την ομάδα και μέσα στην έδρα της. Νιώθω ότι όλοι οι παίκτες παλέψαμε σκληρά και προσπαθήσαμε να νικήσουμε αλλά ο αντίπαλός μας έπαιξε καλά και ήταν ικανός για να μας νικήσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CEV CUP Τελευταία Νέα