Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο «King of the Court» στο Οίτυλο (pics)

Gazzetta team
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο «King of the Court» στο Οίτυλο (pics)

bet365

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο «King of the Court» beach volleyball στο Οίτυλο της Μάνης.

Το event έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία του Οίτυλου, όπου είχε στηθεί ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο beach volleyball. Το «παρών» έδωσαν αθλητές απ' όλον τον κόσμο, με την Ευαγγελία Τσιορλίδα να συντονίζει την παρουσίαση της διοργάνωσης και τον Mike Karkas να ήταν στις μουσικές επιλογές.

Στο αγωνιστικό μέρος μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν οι Σταύρος Ντάλλας και Αλέξανδρος Γεωργούλης με φιναλίστ τους Ryan Jay και Benjamin Clancy ενώ στις γυναίκες νικήτριες ήταν οι Μαριάννα Μπιτσοπούλου και Νάντια Χρυσομαλλίδη, με φιναλίστ την Χριστίνα Φαράντζου και Λιτώ Δοκοπούλου.

Μετά το τέλος απονεμήθηκαν και βραβεία MVP τα οποία κέρδισαν οι Σταύρος Ντάλας και Μαριάννα Μπιτσοπούλου για την απόδοση τους στο τουρνουά. Το iBeach Volleyball Club απένειμε 2 ξεχωριστά βραβεία στο περιθώριο της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα το iBeach Sportsmanship Award απονεμήθηκε στον Ryan Jay για την προσφορά του στο σωματείο, ενώ βραβεύτηκαν οι συνδιοργανωτές Εύα Μεταλλινού, Γιώργος Στρατηγαρέας και Χρήστος Σπανέας για την ιδέα της διοργάνωσης, την άψογη διεξαγωγή του event και την άριστη συνεργασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βόλεϊ εισήχθη για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ το συγκεκριμένο τουρνουά έκλεισε το φετινό καλεντάρι των επίσημων διοργανώσεων. Στους συμμετέχοντες, εκτός των χρηματικών επάθλων και των δώρων, υπήρξε και βαθμολογία κατάταξης, ενώ οι διοργανωτές έδωσαν ραντεβού για την επόμενη σεζόν. Τέλος έλαβαν χώρα εκτός γηπέδου και πολλά πολιτιστικά δρώμενα, με επίκεντρο τις τέχνες.

 

Τελευταία Νέα