Στην Ιταλία και την Serie A ο Χιμένες

Στην Ιταλία και την Serie A ο Χιμένες

Φώτης Καρακούσης
Στην Ιταλία και την Serie A ο Χιμένες

bet365

Μετά από δύο χρονιές στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ όπου και κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα, ο Χαβιέ Χιμένες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Μολφέτα ομάδα της Serie A.

Στην Ελλάδα κατάφερε σε δύο χρόνια παρουσίας του στην Volley League να κατακτήσει ισάριθμα πρωταθλήματα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ένα Κύπελλο, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη. Το καλοκαίρι ωστόσο ούτε ο... δικέφαλος, αλλά ούτε άλλη ομάδα ενδιαφέρθηκαν για τον Χαβιέ Χιμένες, με τον Κουβανό ακραίο όμως όχι απλά να μην στεναχωριέται, αλλά να χαίρεται και από πάνω από την έλειψη προτάσεων.

Και είναι λογικό να χαίρεται, καθώς από το ελληνικό πρωτάθλημα ανοίγει τα... φτερά του για την Ιταλία και την Serie A, μιας και υπάρχει συμφωνία με την Μολφέτα προκειμένου ο Κουβανός να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η νέα ομάδα του Χιμένες είχε κάνει ένα πολύ καλό περσινό πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 6η θέση και με τον αρχηγό της Κούβας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, σίγουρα θα κοιτάξει και ακόμα ψηλότερα. Από την άλλη ο παίκτης αυτός θα λείψει από την Volley League και ειδικά ο τρόπος που πανηγύριζε κάθε πόντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα