Κοντά σε τετραπλή μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Κοντά σε τετραπλή μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

bet365

Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να κάνει ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να βρίσκονται κοντά στις Κοσμά, Κωνσταντινίδου, Σπανού και Κωνσταντίνου.

Η χρονιά πουν ολοκληρώθηκε δεν ήταν και η καλύτερη για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινες» έχασαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, ενώ δεν κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του πρωταθλήματος. Με το που τελείωσαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις υπήρξαν οι πρώτες αποχωρήσεις και συγκεκριμένα αυτές των Τσίμα και Μόλναρ, ενώ ακολουθούν και άλλες.

Εκτός από τις αποχωρήσεις όμως, θα υπάρξουν φυσικά και μεταγραφές, με την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη να είναι κοντά σε τρεις η για να είμαστε πιο ακριβείς σε τέσσερις παίκτριες. Αρχικά την τριάδα αποτελούν οι Κοσμά, Κωνσταντινίδου και Σπανού. Και οι τρεις αγωνίστηκαν πέρσι στην ΑΕΚ φτάνοντας ως τον τελικό του Κυπέλλου.

Εκτός από τις τρεις αυτές παίκτριες, δυνατά για τον Παναθηναϊκό παίζει και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η Κύπρια ακραία που ξεκίνησε την καριέρα της στην Ελλάδα στο «τριφύλλι» αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στις «πράσινες».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα