Δύο εξ' αναβολής με το κυριότερο στη Νάξο

Gazzetta team
Δύο εξ' αναβολής με το κυριότερο στη Νάξο

bet365

Με δύο εξ' αναβολής παιχνίδια θα πέσει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής. Στο πιο σημαντικό ματς ο Πανναξιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά στην... μάχη της τετράδας.

Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών πέφτει ετεροχρονισμένα αύριο με την διεξαγωγή των εξ αναβολής αναμετρήσεων Πανναξιακός - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - ΟΠ Ρεθύμνου.

ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο (15.00, ΔΑΚ Νάξου, Οικονόμου-Β.Τσάκας)

Ντέρμπι που θα καθορίσει τις ισορροπίες της τετράδας είναι αυτό που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Νάξου μεταξύ του Πανναξιακού και του Παναθηναϊκού.

«Είναι πολύ σημαντική αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες και πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη, παίζοντας με προσοχή και συγκέντρωση», ανέφερε ο προπονητής της νησιωτικής ομάδας, Ζόραν Κόβαζιτς.

Ο προπονητής των «πρασίνων» Γιώργος Ρούσης μιλώντας στο panathinaikos1908.gr είπε: «Δεν έχουμε περιθώριο για βαθμολογικές απώλειες από δω και στο εξής. Αγωνιζόμαστε σε μία πολύ δύσκολη έδρα, κόντρα σε έναν αντίπαλο δυνατό, αλλά θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να την πετύχουμε».

ΑΕΚ - ΟΠΕΡ (17:30, Σχολ. Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας, Τσιμπινός-Μενεσλής)

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΠΕΡ το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο καθώς η Ένωση έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο Κύπελλο, ενώ η ομάδα του Ρεθύμνου ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς για να μπορέσει να καλύψει τη διαφορά που τη χωρίζει από τις ομάδες που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

«Βαθμολογικό ενδιαφέρον μπορεί να μην έχουμε, αλλά σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε για να ‘χτίσουμε’ καλή ψυχολογία εν όψει του Final 4 του Κυπέλλου. Το Κύπελλο είναι πλέον ο μοναδικός στόχος και όσα παιχνίδι απομένουν θα είναι για εμάς ως κομμάτια της προετοιμασίας μας για το Final 4 του Κυπέλλου», δήλωσε ο Μανώλης Ρουμελιώτης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

«Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το 100% για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς, αλλά έχουμε πει ότι δεν θα τα παρατήσουμε και θα παλέψουμε μέχρι τέλους», είπε από την πλευρά του ο Θανάσης Ντζαφέρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα