Ώρα Κυπέλλου στις γυναίκες

Gazzetta team
Ώρα Κυπέλλου στις γυναίκες

bet365

Με τέσσερις αγώνες ανοίγει την Τετάρτη η αυλαία της Γ' φάσης του Κυπέλλου Γυναικών.

Ανοίγει αύριο η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών με τη διεξαγωγή των τεσσάρων πρώτων αναμετρήσεων.

Το πρώτο σερβίς θα δοθεί στο ΔΑΚ Πυλαίας (15:00) όπου ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της Γ’ φάσης.

«Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα και θα δούμε τι δικαιώματα θα μας δώσει ο αντίπαλος και σε τι κατάσταση θα είμαστε εμείς. Δεν ήμασταν τυχεροί στην κλήρωση αλλά θα παίξουμε χωρίς άγχος και ότι βγει», τόνισε ο Δημήτρης Σολκίδης ο οποίος υπολογίζει στην Κέισι Γκάνο (δεν έπαιξε εναντίον του Πορφύρα).

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη χωρίς την τραυματία Κωνσταντίνα Βλαχάκη με την Τζίνα Λαμπρούση να σημειώνει: «Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι Κυπέλλου και σε τέτοια παιχνίδια νοκ αουτ έχουμε δει εκπλήξεις. Για το λόγο αυτό, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες και να πάρουμε το θεμιτό αποτέλεσμα! Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, θέλουμε να παίξουμε καλά και να ξεκινήσουμε με το δεξί στο θεσμό του Κυπέλλου».

Στις 17:30 ακολουθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό.

«Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς το αυριανό διότι είναι ο μόνος στόχος στον οποίο μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο μπορούμε. Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας υποστηρίξει και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση», δήλωσε η Ιζαμπέλα Ιβάνοβα με τον τεχνικό του Φιλαθλητικού Λάμπρο Πράππα να τονίζει: «Δεν έχουμε ιδιαίτερες φιλοδοξίες στη διοργάνωση, αλλά θα κατέβουμε να κάνουμε το καθήκον μας και θα δώσουμε ευκαιρία σε νέα παιδιά να πάρουν εμπειρίες…»

Στο κλειστό της Χαλάστρας ο Καμπανιακός θα υποδεχθεί τον Αίαντα Ευόσμου στο ντέρμπι της Δυτικής Θεσσαλονίκης που έχει ιδιαίτερη σημασία για τη γηπεδούχο ομάδα.

«Είναι μια γιορτή για όλη τη Χαλάστρα, γιατί για πρώτη φορά θα παίξουμε με ομάδα της Α1 κι αυτή ακριβώς είναι η ομορφιά του θεσμού του Κυπέλλου όπου οι ‘μικροί’ έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τους ‘μεγάλους’. Για μας είναι σαν να έχουμε πάρει το Κύπελλο αφού φτάσαμε ως εδώ», δήλωσε ο τεχνικός του Καμπανιακού Κώστας Αγγουράς.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αίαντα Ηλίας Ζωλασταθιάδης σημείωσε: «Είναι ένα καλό τεστ για μας, στο οποίο θα δείξουμε την προσοχή και τον σεβασμό που πρέπει στον αντίπαλο μας και δούμε κάποια πράγματα εν όψει του σημαντικού αγώνα που έχουμε με τον Πανναξιακό».

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της αυριανής ημέρας η Θέτις αντιμετωπίζει τον Πορφύρα στην Βούλα.

«Όταν παίζεις μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α2 κατηγορία με στόχο την άνοδο εκ των προτέρων γνωρίζουμε ότι θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Η Θέτις είναι μια πολύ καλή ομάδα και δυνατή στην έδρα της αλλά και εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στη επόμενη φάση του θεσμού», δήλωσε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Βασίλης Πανδής.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Θέτιδας, Κώστας Σωτηρόπουλος: «Πάντα ατενίζουμε με αισιοδοξία κάθε ματς. Σίγουρα ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ξεχωριστός και αποτελεί πρόκληση για εμάς. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα από την Α1 που έχει πάρει πολλές εμπειρίες, ωστόσο όπως κάνουμε σε κάθε αναμέτρηση θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα παλέψουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:

ΔΑΚ Πυλαίας, 15.00, ΑΣ Άρης - Ολυμπιακός ΣΦΠ (Τσιούλα-Σταυριανίδης)

Σχολ. Ν. Φιλ., 17.30, ΑΕΚ - Φιλαθλητικός Λαρ. (Τσάκας-Βλάχος)

Χαλάστρας, 20.00, ΑΣ Καμπανιακός - ΑΠΣ Αίας (Μπόμπορας-Κουκουμάκας)

Γ. Γεννηματάς, 21.30, ΑΣΠ Θέτις - ΑΟΦ Πορφύρας (Μεταξά-Διαμάντης)

Η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της 2ης αγωνιστικής της Γ' φάσης (προημιτελικοί) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα