Δεν θέλουν αγώνες στις 28/12 οι παίκτες

Φώτης Καρακούσης
Δεν θέλουν αγώνες στις 28/12 οι παίκτες

bet365

Οι αντιδράσεις των παικτών για ορισμό αγώνων στις 28 Δεκεμβρίου συνεχίζονται με το σύνολό τους να στέλνουν στην ΕΣΑΠ επιστολές ζητώντας να μην διεξαχθούν αναμετρήσεις την ημέρα αυτή.

Η απόφαση της ΕΣΑΠ να ορίσει αγωνιστική στις 28 Δεκεμβρίου έχει ξεσηκώσει τους παίκτες των ομάδων. Αρχικά ο ΠΑΣΑΠ έκανε αίτημα να μην γίνουν τότε οι αναμετρήσεις, αίτημα που απέρριψε η διοργανώτρια αρχή, ωστόσο στην συνέχεια οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν από τους παίκτες των ομάδων. Συγκεκριμένα στο σύνολό τους οι βολεϊμπολίστες των σωματείων της Λίγκας στέλνουν επιστολές στην ΕΣΑΠ ζητώντας να μετατεθεί η εμβόλιμη αγωνιστική προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν και αυτοί γιορτές με τις οικογένειές τους. Ήδη την επιστολή έχουν στείλει οι παίκτες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Παμβοχαϊκού, της ΜΕΝΤ, της Ορεστιάδας και του Φοίνικα Σύρου, ενώ είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσουν και αυτοί των υπόλοιπων ομάδων, καθώς είναι μαζικό αίτημα των παικτών να μην παίξουν στις 28 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ έχει ως εξής: «Μετά την άρνηση της ΕΣΑΠ στο αίτημα που κατέθεσε με επιστολή του στις 11 Δεκεμβρίου ο ΠΑ.Σ.Α.Π, για μετάθεση της εμβόλιμης 10ης αγωνιστικής της 28ης Δεκεμβρίου το σύνολο των ομάδων της Volleyleague, είτε γραπτώς, είτε προφορικώς εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την απόφαση αυτή που ακυρώνει πλέον, χρονικά καθυστερημένα, τον αρχικό σχεδιασμό της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και το δικαίωμα των αθλητών για ολιγοήμερη πνευματική ξεκούραση στο πλευρό των συγγενικών τους προσώπων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα