ΠΑΟΚ μπορείς, μπορείς να προκριθείς...

ΠΑΟΚ μπορείς, μπορείς να προκριθείς...

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΟΚ μπορείς, μπορείς να προκριθείς...

bet365

Τη νίκη με 3-0 ή 3-1 προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ, θέλει την Τετάρτη στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ (19:00) επί της Γερμανικής Μπουλ.

Μπορεί στην Ελλάδα τα αποτελέσματα και η πορεία της ομάδας να μην είναι αυτή που προσδοκούσαν στην διοίκηση, ωστόσο στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ προσπαθεί και μάλιστα έχει φτάσει ένα βήμα πριν την είσοδό του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας. Για να καταφέρει να πετύχει την υπέρβαση η ομάδα του Θανάση Στράντζαλη, θα πρέπει να κερδίσει αύριο Τετάρτη (19:00) την Γερμανική Μπουλ στην Πυλαία.

Και θα πρέπει να την κερδίσει με 3-0 ή έστω και 3-1, προκειμένου να διεκδικήσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση στο χρυσό σετ. Αν κερδίσει με 3-2 και φυσικά αν χάσει, θα πει αντίο στην Ευρώπη. Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν και τον κόσμο στο πλευρό τους και το θετικό είναι πως στις 17:00 είναι ο επαναληπτικός με τον Ηρακλή για το Κύπελλο, οπότε είναι εξαιρετικά πιθανό πολλοί φίλοι της ομάδας να συνδυάσουν και τα δύο παιχνίδια.

Στράντζαλης: «Πρόκληση ο αγώνας με την Μπουλ»

Για τον αυριανό αγώνα με την Μπουλ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Θανάσης Στράντζαλης τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για εμάς , διότι με μία νίκη προκρίνεσαι στις 4 καλύτερες ομάδες του CEV και περιμένεις μετά τις ομάδες από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχουμε σαν ομάδα πολλά προβλήματα με τους αλλεπαλλήλους τραυματισμούς αλλά οι αθλητές που είναι ετοιμοπόλεμοι θα δώσουν και την ψυχή τους για την πρόκριση που θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα.

Θέλουμε την στήριξη του κόσμου για να πανηγυρίσουμε εάν τα καταφέρουμε όλοι μαζί την μεγάλη πρόκριση, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την στήριξή σου»

Όπως αναφέραμε και πριν οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν τον κόσμο δίπλα τους και μάλιστα έχουν βάλει ελεύθερη είσοδο στο κλειστό της Πυλαίας. Η σχετική ανακοίνωση του «δικεφάλου» έχει ως εξής: «Φίλε του ΠΑΟΚ ,

Την Τετάρτη 22/1 και ώρα 19:00 , μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας μας με τον Ηρακλή στο γήπεδο της Τούμπας για το Κύπελλο Ελλάδας , μία ακόμα ομάδα του συλλόγου μας ,αυτή του βόλεϊ έχει την ανάγκη σου!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ συμμετέχει στη φάση των «8» του CEV Cup και την Τετάρτη χρειάζεται την στήριξη σου ! Στις 19:00 στο PAOK Sports Arena υποδέχεται την γερμανική Μπουλ στον επαναληπτικό αγώνα της περασμένης Τετάρτης . Η Μπουλ με τη βοήθεια του κόσμου της μέσα στην έδρα της έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά με την δική σου συμπαράσταση , η ομάδα μας μπορεί την ανατροπή και την πρόκριση .

Σε περιμένουμε για να ενισχύσουμε τον ΠΑΟΚ μας και γιορτάσουμε μαζί την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας και την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φίλους του ΠΑΟΚ».

 

CEV CUP Τελευταία Νέα