Δώρο Γιαννακόπουλου ο Γκάλιτς!

Δώρο Γιαννακόπουλου ο Γκάλιτς!

Φώτης Καρακούσης
Δώρο Γιαννακόπουλου ο Γκάλιτς!

bet365

Μια ανάσα από την απόκτηση του διεθνή Κροάτη ακραίου Ντάνιελ Γκάλιτς βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τον παίκτη να είναι... δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Με επτά ήττες σε ισάριθμους αγώνες στην Α1 ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας δεν είναι άλλο από τους ξένους, οι οποίοι πραγματικά όχι απλά δεν έχουν σταθεί αντάξιοι της ομάδας, αλλά δικαίως θεωρούνται από τους χειρότερους στην κατηγορία. Βέβαια από την άλλη οι «πράσινοι» παρότι θέλουν να κάνουν τις αλλαγές, δεν έχουν τα χρήματα ή για την ακρίβεια δεν είχαν τα χρήματα.

Η λύση βρέθηκε και ακούσει στο όνομα Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, θέλησε και πάλι να βοηθήσει και έτσι το «τριφύλλι» είναι μια ανάσα από την απόκτηση ξένου ακραίου. Ο εκλεκτός με τον οποίο υπάρχει ήδη συμφωνία είναι ο 26χρονος Κροάτης Ντάνιελ Γκάλιτς, για τον οποίο γίνονται προσπάθειες προκειμένου όχι απλά να αποκτηθεί άμεσα, αλλά να μπορέσει να παίξει και στον επόμενο αγώνα με τη Νίκη στο Αιγίνιο.

Ο Γκάλιτς όπως αναφέραμε είναι γεννημένος στις 14/4/1987 και βλέπει τον κόσμο από τα 200 εκατοστά. Κάνει επίθεση στα 3.49 και μπλοκ 3.32. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, στην συνέχεια έπαιξε στην Κούνεο, μετά Κοριλιάνο, ενώ πέρσι έπαιξε στο Κουβέιτ και την Κάζμα.

Πρόκειται για μία πολύ καλή λύση που αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία. Όπως αναφέραμε ο Γκάλιτς θα αποκτηθεί με χρήματα που θα δοθούν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος πολλές φορές έχει βοηθήσει τον Ερασιτέχνη και το κάνει ακόμα μία. Η απόκτησή του δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με όσα γράφονται για ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, απλά η ομάδα βόλεϊ χρειαζόταν ενίσχυση και ο ισχυρός άνδρας του μπάσκετ, την βοήθησε, όπως ξαναλέμε έχει κάνει και στο παρελθόν.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα