Τριήμερο πένθος από την ΕΟΠΕ

Τριήμερο πένθος από την ΕΟΠΕ

Φώτης Καρακούσης
Τριήμερο πένθος από την ΕΟΠΕ

bet365

Να σταματήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα έως την Τετάρτη στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Περσιανλή αποφάσισε η ΕΟΠΕ.

Η είδηση του χαμού του προπονητή της γυναικείας ομάδας του Άρη, ο οποίο υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που βρισκόταν στο πάγκο των «κιτρίνων», έχει συγκλονίσει τους πάντες στο χώρο του βόλεϊ και όχι μόνο. Η ΕΟΠΕ δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τον αδικοχαμένο Γιώργο Περσιανλή και αποφάσισε πως από σήμερα Δευτέρα έως την προσεχή Τετάρτη δεν θα υπάρξει καμία αγωνιστική δραστηριότητα που έχει να κάνει με διοργανώσεις της Ομοσπονδίας, ενώ θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή στα ματς που θα διεξαχθούν 16 και 17 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η κατάρα που έχει χτυπήσει την οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ μέσα στο 2013 δεν έχει τελειωμό. Η απώλεια του προπονητή της γυναικείας ομάδας του Άρη Γιώργου Περσιανλή, ήταν ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα των δικών μας ανθρώπων που αποχαιρετίσαμε με αναπάντεχο τρόπο.

Το σοκ από την τραγωδία που συνέβη την ώρα του αγώνα του πρωταθλήματος Α2 Γυναικών Άρης – Ελπίδα Αμπελοκήπων είναι τεράστιο και η ΕΟΠΕ αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ίδια μέχρι την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013.

Παράλληλα η Ομοσπονδία καλεί όλες τις Ενώσεις του αθλήματος να πράξουν το ίδιο για τους αγώνες της αρμοδιότητας τους.

Επίσης στους αγώνες που θα διεξαχθούν το διήμερο 16-17 Νοεμβρίου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Περσιανλή».

 

Τελευταία Νέα