Ορφανός: «Να παρουσιαστούμε με ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση»

Gazzetta team
Ορφανός: «Να παρουσιαστούμε με ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση»

bet365

Μετά από την αναμέτρηση με την Βουλγαρία για την 3η αγωνιστική του Προκριματικού Ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο προπονητής της εθνικής Γυναικών, Γιάννης Ορφανός τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη βελτίωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στη σημερινή αναμέτρηση είχαμε καλύτερη απόδοση, αλλά δεν ήταν αρκετή για να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Το επίπεδο των ομάδων είναι πολύ υψηλό και όπως είχα αναφέρει πριν έρθουμε στην Ολλανδία, πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100%. Δυστυχώς σε αυτή τη φάση, δεν μπορούμε να φθάσουμε εκεί. Ευελπιστώ ότι στα δύο επόμενα παιχνίδια του τουρνουά που είναι το Σαββατοκύριακο, κι έχοντας αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό μετά από τρεις συναντήσεις, θα παρουσιαστούμε με ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση».

Καλανταρίδου: «Χαρήκαμε περισσότερο το παιχνίδι»

Η 22χρονη ακραία της ελληνικής ομάδος, Αλεξία Καλανταρίδου ανέφερε: «Σήμερα δείξαμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο αλλά και πάλι δεν φθάσαμε στην καλύτερή μας απόδοση. Αγωνιστήκαμε για τη νίκη κι ας μην ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, σίγουρα χαρήκαμε περισσότερο το παιχνίδι. Ίσως κάποια λάθη δικά μας δεν μας επέτρεψαν να νιώσουμε το αίσθημα της νίκης. Ωστόσο παραμένοντας κοντά η μία στην άλλη παίκτρια θα δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας στα επόμενα παιχνίδια με Βέλγιο και Τσεχία προσπαθώντας για τη νίκη μέχρι τον τελευταίο πόντο».

 

Τελευταία Νέα