Επιβεβαίωσε για Βάλκιερς ο Κατσαρής

Επιβεβαίωσε για Βάλκιερς ο Κατσαρής

Επιβεβαίωσε για Βάλκιερς ο Κατσαρής

bet365

Ο Ματίας Βάλκιερς θα είναι ο νέος πασαδόρος στον ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο του ΑΣ Θανάση Κατασαρή να το επιβεβαιώνει με δήλωση του.

Η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΑΣ του ΠΑΟΚ έβγαλε και ειδήσεις για το τμήμα βόλεϊ. Αρχικά όπως ανέφερε και ο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής, ο νέος πασαδόρος των πρωταθλητών θα είναι ο Βέλγος Ματίας Βάλκιερς, κάτι που σας είχαμε αναφέρει και πριν μέρες. Συγκεκριμένα ο Κατσαρής ανέφερε για το θέμα αυτό: «Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βέλγο Ματίας Βάλκιερς και αυτός θα είναι ο νέος πασαδόρος της ομάδας βόλεϊ για τη νέα σεζόν. Τον περιμένουμε πλέον στη Θεσσαλονίκη για να τον καλωσορίσουμε και να τον υποδεχτούμε».

Πανάκριβος ο Κόντε

Όσον αφορά τον Φακούντο Κόντε για τον οποίο υπήρξαν δημοσιεύματα, στον ΠΑΟΚ ξεκαθάριζαν πως πρόκειται για μια εξαρετικά ακριβή περίπτωση, καθώς στην Κίνα την τελευταία χρονιά το συμβόλαιό του έφτανε τα 600.000. Εννοείται πως μιλάμε για έναν παίκτη που μπορεί να σε ανεβάσει επίπεδο όχι στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, αλλά είναι πολλά τα λεφτά, πάρα πολλά για να μπορέσει αυτός ο παίκτης να αγωνιστεί στο πρωτάθλημά μας.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα