Προς επιστροφή ο Χιμένες, ευκαιρία σε Γκόμεζ

Προς επιστροφή ο Χιμένες, ευκαιρία σε Γκόμεζ

Προς επιστροφή ο Χιμένες, ευκαιρία σε Γκόμεζ

bet365

Την επιστροφή του Χαβιέ Χιμένες εξετάζουν σοβαρά στον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να είναι έτοιμοι να δώσουν ευκαιρία και στον Ερνάντο Γκόμεζ, τουλάχιστον ως τον Δεκέμβρη. Απομακρύνεται ο Γκαράς.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μόναχο 1860 – Ρέγκενσμπουργκ, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Πελεκούδα αλλά και την κίνηση για Βέλγο πασαδόρο (θα είναι ένας από τους Βαλκίερς, Ντ' Ούλστ), στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της ερχόμενης πιο απαιτητικής χρονιάς με δεδομένη την συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τα βασικά κομμάτια του παζλ είναι αυτό του δεύτερου ακραίου με τον Χαβιέ Χιμένες να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του. Για τον παίκτη που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση των δύο πρώτων πρωταθλημάτων για τον ΠΑΟΚ, έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια ο Χόρχε Ελγκέτα, ο ίδιος θέλει να επιστρέψει και σίγουρα μια τέτοια κίνηση θα έκανε μεγάλο γκελ στον κόσμο που δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον Κουβανό ακραίο.

Ευκαιρία στον Γκόμεζ

Αν δεν επιστρέψει τελικά ο Χιμένες, το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για ξένο ακραίο και αν αυξηθεί ο αριθμός των ξένων θα κοιτάξει να πάρει και ξένο κεντρικό, αλλιώς θα πορευτεί με τριάδα Ελλήνων στην θέση του κέντρου. Όσον αφορά τον διαγώνιο, από την στιγμή που και ο γιατρός που παρακολουθεί τον Ερνάντο Γκόμεζ είναι σίγουρος πως το «τέρας» θα είναι έτοιμος η απόφαση είναι να δοθεί ευκαιρία στον διαγώνιο από την Βενεζουέλα με τον οποίο έτσι και αλλιώς υπάρχει συμβόλαιο και για την ερχόμενη χρονιά.

Αν όλα πάνε καλά με τον Γκόμεζ στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν έτσι, ενώ αν υπάρξει πρόβλημα θα βρεθεί αντικαταστάτης του τον Δεκέμβρη και μέχρι την μεταγραφική περίοδο θα παίζει ο Σακόγλου που είχε μια εξαιρετική χρονιά πραγματοποιώντας και πολύ καλές εμφανίσεις στους τελικούς. Όλα αυτά βέβαια θα φανούν από τα μέσα Ιουλίου, όταν και ο Ερνάντο Γκόμεζ θα ξεκινήσει προπονήσεις και θα φανεί αν όντως είναι έτοιμος. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναζητηθεί άλλος ξένος διαγώνιος άμεσα.

Τελειώνει του Γκαρά

Αλλαγές πάντως στον ΠΑΟΚ αναμένονται και στην θέση του λίμπερο, με τον Δημήτρη Γκαρά να αποτελεί εκτός εξαιρετικού απροόπτου παρελθόν από τον... δικέφαλο. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι πρωταθλητές θα στραφούν σε άλλη λύση Έλληνα λίμπερο, καθώς όπως αναφέραμε οι Θεσσαλονικείς αν δεν αλλάξει ο αριθμός των ξένων θα πάνε στην λογική της ξένης πάσας, δύο ξένων ακραίων και ξένου διαγώνιου και αν αυξηθεί θα σκεφτούν να πάρουν ξένο κεντρικό.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα