Παπαδόπουλος: «Είμαστε μια ενιαία δύναμη»

Παπαδόπουλος: «Είμαστε μια ενιαία δύναμη»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Είμαστε μια ενιαία δύναμη»

bet365

Στο πόσο ομάδα ήταν ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος μιλώντας για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα του «δικεφάλου».

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Πανιώνιος - ΠΑΟΚ, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο νεαρός ακραίος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του ανέφερε τα εξής:

Για τη σεζόν που πέρασε…

“Νομίζω ότι είδαμε την πλέον ανατρεπτική σεζόν, αν κάποιος συγκρίνει την αγωνιστική παρουσία των δυο ομάδων όλη τη χρονιά. Όλοι οι αθλητές γνωρίζαμε πως η ομάδα είχε πολλά να βγάλει και οι δυνατότητες ήταν τεράστιες…. Θεωρώ πως η χρονιά έκλεισε απόλυτα επιτυχημένα”.

Για την εμπιστοσύνη των προπονητών στο πρόσωπό του…

“Προσωπικά είχα άριστη συνεργασία με όλους τους προπονητές αλλά και όσους βρίσκονταν γύρω από την ομάδα. Κατά τη γνώμη μου, η υπομονή και η πίστη της διοίκησης, είχαν καταλυτική σημασία στην αγωνιστική μας παρουσία την περίοδο των play offs”.

Για τα ψυχικά αποθέματα της ομάδας στα Play offs…

“Η ομάδα διέθετε στους τελικούς 14 παίκτες γεμάτους ενέργεια και θέληση να προσφέρουν ότι καλύτερο. Είμαστε σαν μια ενιαία δύναμη. Άλλωστε, ο καθένας μπορούσε να το διακρίνει αυτό. Σίγουρα σε αυτές τις σειρές μεγάλων και πολλών παιχνιδιών, όπου η ψυχολογία αλλάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα, πρέπει να μένεις ενωμένος και άπλα να παίζεις βόλεϊ”.

Για την Ευρώπη και το μέλλον…

“Ο ΠΑΟΚ έχει βρει το δρόμο του και τον τρόπο ώστε να είναι πρωταγωνιστής στην Ελλάδα. Με την αμέριστη στήριξη των φιλάθλων και των χορηγών μπορεί να κάνει την ευρωπαϊκή πορεία που αναλογεί στο τεράστιο όνομα του συλλόγου”.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα