Στη Νάξο η δεύτερη πράξη

Στη Νάξο η δεύτερη πράξη

Gazzetta team
Στη Νάξο η δεύτερη πράξη

bet365

Δεύτερη «μάχη» για την τελική φάση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών με τον Πανναξιακό να υποδέχεται την Τετάρτη (26/4, 19.00) τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ Νάξου.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο τεχνικός του Πανναξιακού, Γιώργος Ρούσης ανέφερε ενοψει της αυριανής αναμέτρησης: «Αύριο παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι των τελικών και θα πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις τον φετινό Ολυμπιακό αλλά τουλάχιστον πρέπει να προσπαθούμε με τον σωστό τρόπο. Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μου βρίσκεται εδώ αλλά δεν παίζεις τελικό κάθε μέρα και πρέπει όλοι να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό».

Ο Σέρβος τεχνικός, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σχολίασε στο osfp.gr: «Σίγουρα ο Πανναξιακός παίζει διαφορετικά εντός έδρας από ότι εκτός. Μέσα στο γήπεδό του αγωνίζεται καλύτερα. Εμείς εφόσον παίξουμε καλύτερα από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε και να κάνουμε το 2-0 στη σειρά των τελικών».

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Πανναξιακό δεν υπάρχουν ενώ για τον Ολυμπιακό οι συμμετοχές των Κατερίνα Γιώτα και Αρέτα Κονόμη που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, θα κριθούν την τελευταία στιγμή.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

3ος τελικός – Σάββατο 29/4
20:00, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ
4ος τελικός (αν χρειαστεί) – 2/5
Νάξου, ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ AON-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί αργότερα)
5ος τελικός (αν χρειαστεί) – 5/5
Ρέντη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ- ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ AON(η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί αργότερα)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα