Μπόσκαν: «Πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε»

Μπόσκαν: «Πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε»

Gazzetta team
Μπόσκαν: «Πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε»

bet365

Την ικανοποίησή του από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του κόντρα στον Παμβοχαϊκό εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν. «Ο Ολυμπιακός είναι μια κλάση πάνω από ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ» ανέφερε ο Κώστας Δεληκώστας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε: «Για εμένα δεν είνα σημαντικό αν κερδίζουμε, 3-0 ή 3-1. Οι νίκες είναι σημαντικές και το γεγονός ότι η ομάδα μου έπαιξε πάρα πολύ καλά στη σειρά των ημιτελικών. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το τρόπο που παίξαμε κόντρα στον Παμβοχαϊκό. Τώρα περιμένουμε τον αντίπαλο μας στους τελικούς τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα με καλούς παίκτες, προηγείται με 2-0 και ίσως είναι αυτός που θα προκριθεί αλλά πρέπει να περιμένουμε. Και ο Παναθηναικός έχει παίξει καλά αυτή τη σεζόν αλλά είναι δύσκολο να αντέξεις σε μια σειρά αγώνων υψηλού επιπέδου όταν δεν έχεις βάθος στο ρόστερ. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ο αντίπαλός μας στους τελικούς».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού, Γιώργος Στεφάνου είπε: Εμφανιζόμαστε σοβαροί και αποφασισμένοι και αισιοδοξώ ότι πετύχουμε τον βασικό μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο. πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλους τους αντιπάλους».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι συγκεντρωμένος στα πρώτα σετ, σε όλη τη σειρά αγώνων. Ο Αγκάμεζ είναι ο παίκτης της χρονιάς και προετοιμάζονταν για αυτά τα ματς, όπως είναι λογικό. Κάναμε ελεύθερα τζαμπ σέρβις, είχαμε παρά πολλά λάθη αλλά όταν σημαδέψαμε σωστά είχε επιτυχία. Ο Ολυμπιακός είναι μια κλάση πάνω από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Αν δεν υπάρχει σταθερότητα στη διοίκηση δεν μπορείς να πας μπροστά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση, γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα με πληρωμένε όλες τις δόσεις, είχαμε ζέστη στο γήπεδο και ότι άλλο χρειαζόμαστε. Λογικά θα μείνω στο Βραχάτι για άλλον έναν χρόνο».

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού, Παναγιώτης Πελεκούδας είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία. Δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να του πάρει το πρωτάθλημα. Η ομάδα πήγαινε για παραμονή και την 8άδα και έφτασε στην 4αδα. Μόνο χαμόγελο μπορούμε να έχουμε. Αν παίξει ο Ολυμπιακός έτσι δεν βλέπω κανέναν στον τελικό. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στο Βραχάτι, ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Έχω οικογενειακή σχέση με την μάδα. Δεν ξέρω που θα παίζω, αλλά έχω δεθεί με τους ανθρώπους εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα