Για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ

bet365

Για τη Γαλλία ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ ο οποίος αντιμετωπίζει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) την Τουρ.

Στην πρώτη μονομαχία, οι Γάλλοι επικράτησαν του Δικεφάλου με 2-3 μέσα στο Παλατάκι, σε έναν συναρπαστικό αγώνα, όπου ο Σάσα Στάροβιτς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη, θέλουν να εμφανιστούν όσο γίνεται πιο δυνατοί μέσα στον αγώνα, προκειμένου να κάνουν την υπέρβαση και να πάρουν την πρόκριση για την φάση των 8 του CEV Cup 2016-17, γεγονός που θα ανεβάσει και την ψυχολογία τους μετά από τις δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Με την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, ολοκληρώθηκε επί ελληνικού εδάφους η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με την Τουρ. Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί σήμερα Τρίτη (14/02/2017) το πρωί από το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό την πόλη Μποβέ. Από εκεί οι «ασπρόμαυροι» θα μεταβούν οδικώς στην πόλη Τουρ με την πρώτη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για την ίδια μέρα στις 17:30 (ώρα Ελλάδος) και η επόμενη την Τετάρτη στις 11:15 (ώρα Ελλάδος).

 

CEV CUP Τελευταία Νέα