Στη Σερβία συνεχίζεται το Ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ

Στη Σερβία συνεχίζεται το Ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Στη Σερβία συνεχίζεται το Ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ

bet365

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ το 2017 συνεχίζεται στη διοργάνωση του CEV Cup με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πέμπτη (5/1, 19/00) τη σερβική Οκ Novi Pazar.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχώρησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (3/1) οδικώς από το «PAOK Sports Arena» και αναμένεται να φτάσει στην πόλη της Σερβίας το απόγευμα.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη φιλοδοξεί να ξεκινήσει με το... δεξί τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις το 2017, ώστε να μπουν γερές βάσεις πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ δεν ακολουθήσε, ο Θάνος Τερζής που ταλαιπωρείται από ίωση με υψηλό πυρετό. Κανονικά στην αποστολή ο Ερνάντο Γκόμεζ που έχει επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις στο “Sportska Dvorana Pendik”, μία σήμερα το απόγευμα και μία αύριο το πρωί.

“Οι σέρβικες ομάδες έχουν μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ. Η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με ικανούς αθλητές σε όλες τις γραμμές αλλά με περιορισμένες ικανότητες. Δεν μου αρέσει ο όρος… φαβορί, πιστεύω όμως ότι είμαστε πιο δυνατή ομάδα από τη Νόβι Παζάρ και η εξέλιξη της πρόκρισης θα κριθεί από εμάς. Θα είναι βέβαια ένα δύσκολο ματς, σε μια καυτή έδρα και αν συνυπολογίσουμε το ταξίδι αλλά και την απουσία του Τερζή, σίγουρα η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη”, δήλωσε ο τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CEV CUP Τελευταία Νέα