Με το ΑΕΚ - Θήρα ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής

Gazzetta team
Με το ΑΕΚ - Θήρα ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής

bet365

Ανοίγει την Παρασκευή (9/12, 20.30) η αυλαία της 10ης αγωνιστικής με την αναμέτρηση ΑΕΚ-ΑΟ Θήρας στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ουραγός ΑΕΚ συνεχίζει το δύσκολο έργο της χωρίς αγωνιστικά προβλήματα με τον τεχνικό της, Γιώργο Σαμαρά να τονίζει για την αναμέτρηση: «Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα και πάμε κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε με στόχο να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνάμεών μας για το ό,τι καλύτερο».

Από την άλλη, ο ΑΟ Θήρας χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θέλει τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθεί στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής, Αποστόλης Οικονόμου τόνισε: «Για εμάς που έχουμε ως στόχο να τελειώσουμε με καθαρές νίκες τα δυο τελευταία παιχνίδια του Α’ Γύρου του πρωταθλήματος, κάθε αντίπαλο πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και σεβασμό. Οπότε στο αυριανό παιχνιδι δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο παρά να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και να έχουμε μια καλή εμφάνιση, που θα μας φέρει το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο 10/12
17:00 ΑΣ Άρης - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil ΔΑΚ Πυλαίας
18:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - Ολυμπιακός ΣΦΠ ΔΑΚ Ευόσμου
19:00 ΑΣΠ Θέτις - ΑΟΝ Πανναξιακός «Γ. Γεννηματάς»
Κυριακή 11/12
14:30 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΣ Μακεδόνες Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ
17:30 ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Ελπίς Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα