Νίκη οι Μακεδόνες από ήττα σε ήττα η ΑΕΚ

Gazzetta team
Νίκη οι Μακεδόνες από ήττα σε ήττα η ΑΕΚ

bet365

Οι Μακεδόνες Αξιού πέρασαν νικηφόρα από τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου επικράτησαν με 3-0 της ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στην Α1 γυναικών.

Αντιθέτως η Ένωση με την Αποστολία Νούσια να ξεκινά στο πρώτο σετ αλλά να αποχωρεί λόγω γαστρεντερίτιδας που την ταλαιπωρεί και την Αργυροπούλου να αγωνίζεται ως ακραία για να καλύψει το κενό, έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και χωρίς σετ, καθώς ουσιαστικά μόνο στο τρίτο σετ ήταν ανταγωνιστική.

Στα δύο πρώτα η ομάδα των Κυμίνων επικράτησε εύκολα πιέζοντας από τη γραμμή του σερβίς και στο τρίτο είχε σταθερά το προβάδισμα με την ΑΕΚ να πλησιάζει σε 21-22, αλλά εκεί ένα σερί 0-3 έδωσε το σετ και τη νίκη στους Μακεδόνες.

Τα σετ: 12-25, 19-25, 21-25

ΑΕΚ (Φιλιππάτος) Νούσια, Κουτρουμπή, Φιλιπιόνκα, Καράτερζη, Ζίγκα, Γεωργαντά, Μπελιά /λ, Αργυροπούλου, Βενέτη, Καλαφατάκη, Βάθη .

Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Στεφανίδου, Γιαννούλη, Τσαγκαράκη-λ / Μυρίδου –λ, Βέλλιου, Παπαδοπούλου.

Η γνώμη του πάγκου

Δήμος Φιλιππάτος (ΑΕΚ): «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε βαθμούς. Ειδικά στο πρώτο σετ κάναμε πολλά ατομικά λάθη και χάθηκε εύκολα το πρώτο σετ. Με τις αλλαγές που έγιναν σε 2ο και 3ο σετ κοντράραμε, λιγοστέψαμε τα λάθη μας, η ομάδα βρηκε καλύτερο ρυθμό και γι αυτό ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς η ομάδα έχει συγκεκριμένες επιλογές αυτή τη στιγμή, σήμερα είχαμε και την ατυχία με τη Νούσια (σ.σ γαστρεντερίτιδα) συν ένα μικροτραυματισμό οπότε αναγκαστικά η ομάδα έπαιξε με άλλο σχήμα από αυτό που έχουμε δουλέψει όλη τη βδομάδα στις προπονήσεις. Τα κορίτσια παλεύουν όσο μπορούν και σίγουρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση».

Μανώλης Σκουλικάρης: «Υπήρχε άγχος στην αρχή, αλλά βρήκαμε ρυθμό στο σεερβίς και στην υποδοχή για να κάνουμε εύκολα το 0-2. Στο τρίτο σετ μπήκαμε στο ρυθμό της ΑΕΚ, δεν ήταν ήμασταν τόσο καλοί και δυσκολέψαμε τη ζωή μας, αλλά ευτυχώς στο τέλος βρήκαμε τη συγκέντρωση μας και πήραμε δίκαια θεωρώ τη νίκη».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα