Σε Θεσσαλονίκη και Ρέντη το ενδιαφέρον

Gazzetta team
Σε Θεσσαλονίκη και Ρέντη το ενδιαφέρον

bet365

Δύο δυνατά παιχνίδια έχει η 3η αγωνιστική στην Α1 Γυναικών. Στην Θεσσαλονίκη ο Άρης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και στο Ρέντη ο Ολυμπιακός θα παίξει με το Μαρκόπουλο.

Σε δυο δόσεις συνεχίζεται η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών με το «κυρίως μενού» της να πραγματοποιείται το Σάββατο (5/11) και την αυλαία να ρίχνει την Κυριακή (6/11) η αναμέτρηση Γ.Σ Ηλιούπολης-Θέτις Β. (17.30).

16:00 ΑΣ Άρης - Παναθηναϊκός ΑΟ (ΕΓ Μίκρας)

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τις γηπεδούχες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και τις φιλοξενούμενες στην πρώτη τους επίσημη εκτός έδρας αναμέτρηση να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Χωρίς προβλήματα ο Άρης που θα αγωνιστεί στο κλειστό της Μίκρας (όχι στο ΔΑΚ Πυλαίας λόγω προγραμματισμένων αγώνων άρσης βαρών) θέλει να εκμεταλλευτεί την ώθηση της έδρας με τον προπονητή του, Δημήτρης Σολκίδης να τονίζει: ««Είναι ένα αρνητικό γεγονός ότι δεν παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που απ’ όσο γνωρίζω δεν έχει χάσει ούτε σε φιλικό και είναι ένας εκ των διεκδικητών του τίτλου. Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου σ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι, αλλά από κει και πέρα οφείλουμε να είμαστε καλοί και ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε».

Με τη σειρά του ο τεχνικός των «πρασίνων», Δημήτρης Καζάζης αναφερόμενος στην προσεχή αναμέτρηση σχολίασε: «Είναι μια δύσκολη έξοδος και έπειτα από κάποια προβλήματα που αντιμετωπίσαμε αυτήν την εβδομάδα. Ξέρουμε ότι ο Άρης στην έδρα του είναι πιο ισχυρός, από εκεί και πέρα θεωρώ ότι εξαρτάται και από εμάς σε μεγάλο βαθμό το πόσο συγκεντρωμένοι και απο φασισμένοι παρουσιαστούμε για να συνεχίσουμε τη μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα».

18:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΟΝ Πανναξιακός (ΔΑΚ Ευόσμου)

Ο Αίας φιλοξενεί τον αήττητο Πανναξιακό στο ΔΑΚ Ευόσμου με στόχο να πάρει ό,τι περισσότερο μπορέσει από την αναμέτρηση.

Απουσίες δεν υπάρχουν για τον Αίαντα με κόουτς Ηλία Ζωλασταθιάδη να αναφέρει: «Η διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι σε παιχνίδια με πολύ δυνατότερους αντιπάλους πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουνε και βαθμολογικό όφελος. Η ήττα από τους Μακεδόνες ήταν ένα ταρακούνημα και παρόλο που η Νάξος ανήκει πλέον στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Από την άλλη, ο Πανναξιακός θέλει να κάνει το 3x3 στο πρωτάθλημα με τον προπονητή Γιώργο Ρούση: «Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς και θέλουμε εκτός από το να συνεχίσουμε τις νίκες να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και κυρίως στο πώς αγωνιζόμαστε εμείς».

18:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Μαρκοπούλου (Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη)

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αναμετράται με το φιλόδοξο Μαρκόπουλο στο κλειστό του Ρέντη και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και χωρίς απώλειες στο πρωτάθλημα.

Απουσίες δεν υπάρχουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο με τον Σέρβο τεχνικό, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να δηλώνει: «Πολύ σημαντικό για μας αλλά και τον αντίπαλο. Δεν ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, παίξαμε άσχημα στην πρεμιέρα όπου χάσαμε από την Θήρα, βελτιωθήκαμε στον αγώνα με την Θέτιδα αλλά ο βασικός μας στόχος είναι να παίξουμε καλύτερα και να συνδυάσουμε την καλή εμφάνιση με τη νίκη.

Το Μαρκόπουλο είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ πιο δυνατή από πέρσι και περιμένω να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είναι το πρώτο ματς που παίζουμε εντός έδρας και περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου μας ενώ αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε καλά αφού έχουν περιοριστεί και τα όποια προβλήματα είχαμε με τραυματισμούς».

Από την άλλη, το νεανικό σύνολο της ομάδας του Γιάννη Νικολάκη στοχεύει σε μια καλή εμφάνιση με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει : «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πάμε να παίξουμε ελεύθερα γνωρίζοντας τη δυναμική που έχει όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός και δη φέτος που έχει υψηλούς στόχους και στην Ευρώπη. Είναι διαφορετικοί οι στόχοι μας και θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο όπως στις δυο πρώτες αγωνιστικές»

18:30 ΑΕΚ Αθηνών - ΑΣ Μακεδόνες (Κλειστό Σχολικό Γυμναστήριο Νέας Φιλαδέλφειας)

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τους Μακεδόνες Αξίου, αναζητώντας τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα με τη φιλοξενούμενη ομάδα να έχει ήδη μια νικη στο ενεργητικό της και να στοχεύει αντίστοιχα σε συγκομιδή βαθμών.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον τεχνικό της ΑΕΚ, Δήμος Φιλιππάτος επεσήμανε: «Για μας το παιχνίδι με τους Μακεδόνες αποτελεί ακόμα μια μάχη από αυτές που πρέπει να κερδίσουμε. Το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας σίγουρα μας προβλημάτισε αλλά θα πρέπει να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μόνο το αυριανό παιχνίδι. Οι Μακεδόνες αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα των δυο πρώτων αγωνιστικών είναι το φαβορί. Εμείς θα πρέπει να σταθούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, μειώνοντας τα λάθη στο παιχνίδι μας για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Δύο πονοκεφάλους έχει ο Μανώλης Σκουλικάρης ενόψει του αγώνα καθώς εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Πολυνοπούλου (σ.σ υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου), Σαγκάρντια (σ.σ ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο) με τον τεχνικό των Μακεδόνων να σημειώνει: «Η ΑΕΚ δεν έχει την δυναμική των προηγούμενων χρόνων αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει το σεβασμό και την προσοχή μας. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία».

19:00 ΑΟ Θήρας - ΑΣ Ελπίς (Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ)

Στο κλειστό ΔΑΠΠΟΣ, ο ΑΟ Θήρας αναμετράται με την Ελπίδα Αμπελοκήπων με τη νησιωτική ομάδα να θέλει να διατηρήσει το αήττητο και τις φιλοξενούμενες να στοχεύουν σε μια καλή εμφάνιση αντίστοιχη με τις καλές εντυπώσεις που έχει αφήσει η νεοφώτιστη μέχρι στιγμής.

Ο τεχνικός του ΑΟΘ, Απόστολος Οικονόμου τόνισε: «Το Σάββατο παίζουμε με έναν αντίπαλο που αποτελείται απο νεαρές ταλαντούχες παίκτριες, έχει διαφορετικό στόχο από εμάς και έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη που σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον της ΑΕΚ. Εμείς απο τη μεριά μας δείχνοντας τον ανάλογο σεβασμό στον αντίπαλο πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την ανάλογη σοβαρότητα και τον απαιτούμενο επαγγελματισμό για να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά και να διαπιστώσω επίσης και την εξέλιξη της ομάδας μου. Επίσης, υπολογίζω σε αυτό το ματς να πάρουν χρόνο συμμετοχής και περισσότερες αθλήτριες για να διαπιστώσω την αγωνιστική τους κατάσταση».

Από τη μεριά του ο προπονητής της Ελπίδας, Γιώργος Χρυσομαλλίδης αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την ομάδα της Σαντορίνης σχολίασε: «Στον αγώνα του Σαββάτου θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Ο ΑΟ Θήρας έχει στόχο τον τίτλο και άρχισε το πρωτάθλημα με δύο σημαντικές νίκες, ενώ εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Είναι μία ευκαιρία να δείξουμε πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να είμαστε απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα