Μπακοδήμος: «Όλα πήγαν καλά όταν κατάλαβαν οι παίκτριες της ΑΕΚ τι ζητούσα»

Gazzetta team
Μπακοδήμος: «Όλα πήγαν καλά όταν κατάλαβαν οι παίκτριες της ΑΕΚ τι ζητούσα»

bet365

Ο Γιώργος Μπακοδήμος μίλησε για την άνοδο της ΑΕΚ στη Volley League Γυναικών και αναφέρθηκε σε όσα έπαιξαν ρόλο στην επίτευξη της επιτυχίας αυτής.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης:

«Για εμάς είναι μεγάλη επιτυχία που υπήρχε καθολική αποδοχή από όλους για την κατάκτηση της ανόδου. Εμείς θέλαμε αμέσως μετά την καραντίνα να αγωνιστούμε.

Την επόμενη μέρα αν χρειαζόταν και αυτή ήταν η γραμμή μας σαν ΑΕΚ στην τηλεδιάσκεψη που έγινε. Από τη στιγμή που όλοι συμφώνησαν ότι η ΑΕΚ είναι δίκαιη πρωταθλήτρια της κατηγορίας, εμάς αυτό μας κάνει χαρούμενους. Μέσα στην σεζόν είχαμε την δυσκολία να μην έχουμε περιθώρια για λάθη, λόγω μια ήττας στον πρώτο γύρο που διορθώθηκε στον δεύτερο γύρο.

Δουλέψαμε όλοι πολύ επαγγελματικά, αντιμετωπίζοντας κάθε ομάδα μεμονωμένα και αποφασίσαμε να πορευτούμε με ένα σχήμα ώστε να μας δίνει σε κάθε παιχνίδι τη νίκη, δουλεύοντας ένα πρωτόκολλο ανάλυσης 38 σελίδων για κάθε ομάδα. Είτε παίζαμε με την πρώτη ομάδα, είτε με την τελευταία εμείς ακολουθούσαμε το ίδιο πρωτόκολλο και δεν υποτιμήσουμε κανέναν. Άλλωστε, αυτό φάνηκε και σε πολλά παιχνίδι όταν το σετ είχε μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Δεν μπορούσα να ρισκάρω μια αποτυχημένη χρονιά με το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ, ήταν μια απόλυτα επαγγελματική χρονιά και από το staff που επανδρώθηκε και από τις αθλήτριες. Υπήρχε καλό κλίμα και με τη διοίκηση και με τις παίκτριες και όταν κατάλαβαν τι ζητάω όλα πήγαν καλά. Πιστεύω ότι και στη μεγάλη κατηγορία η ΑΕΚ θα πάει πάρα πολύ καλά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σιγά-σιγά και το ίδιο να συμβεί στο ανδρικό βόλεϊ».

 

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα