Πρεμιέρα στον Χολαργό με φιλική νίκη οι «πράσινες»

Πρεμιέρα στον Χολαργό με φιλική νίκη οι «πράσινες»

Gazzetta team
Πρεμιέρα στον Χολαργό με φιλική νίκη οι «πράσινες»

bet365

Τον πρώτο του, έστω και φιλικό, αγώνα στο κλειστό του Χολαργού έδωσαν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού επικρατώντας με 3-0 του Ηλυσιακού.

Για πρώτη φορά φέτος ο Παναθηναϊκός έδωσε φιλικό παιχνίδι στο κλειστό του Χολαργού, στο γήπεδο που θα χρησιμοποιεί ως έδρα του στη Πρι Λιγκ. Μάλιστα, η νίκη επί του Ηλυσιακού με 3-0 σετ ήταν και ο τελευταίος αγώνας για τις «πράσινες» πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ (21/10).

Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη έδειξε πολύ καλά στοιχεία κόντρα στην ομάδα των Ιλισσίων που αγωνίζεται στην Α1. Οι δύο προπονητές αποφάσισαν να παίξουν και τέταρτο σετ και έληξε με 25-20 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Έλενα Κουντουρά υπογράμμισε « Μέρα με τη μέρα η ομάδα δένεται όλο και περισσότερο και στις προπονήσεις δουλεύουμε πάρα πολύ. Στα φιλικά έχουμε δείξει καλά δείγματα και σε κάθε φιλικό μπαίνουμε όλο και πιο δυνατά. Το κλίμα είναι άριστο και όλη η ομάδα είναι πολύ δεμένη , τεχνικό τιμ και παίκτριες. Η διοίκηση είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε και εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία. Αναμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ».

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-13, 34-32)

 

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα