Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού νίκησαν και το αφιέρωσαν στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού νίκησαν και το αφιέρωσαν στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Gazzetta team
Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού νίκησαν και το αφιέρωσαν στον Παύλο Γιαννακόπουλο

bet365

Η γυναίκεια ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε νικηφόρα την παρουσία της στο τουρνουά της Ανόρθωσης στην Κύπρο και επικράτησε της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως με 3-1 σετ, αφιερώνοντας τη νίκη στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Το συγκρότημα του Κυριάκου Καμπερίδη έπαιξε καλά κατά διαστήματα και ικανοποίησε τους 30 φιλάθλους της ομάδας.

Σε δήλωση του ο τιμ μάνατζερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ Τάκης Μαλακατές τόνισε « Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ανόρθωση Αμμοχώστου για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία μας στο διεθνές τουρνουά.

Μετά από περίπου οκτώ χρόνια απουσίας από οποιαδήποτε διεθνή επίσημη η φιλική συνάντηση η σημερινή διεθνής συμμετοχή μας αναδεικνύει ξεκάθαρα την δυναμική που προσδίδει στον Παναθηναικό η νέα διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Δυστυχώς η παρουσία μας εδώ μας στερεί την δυνατότητα να είμαστε και εμείς στην μεγάλη εκδήλωση, γιορτή του Ολυμπιακού σταδίου.

Προπονητές, διοικητικό προσωπικό, αθλήτριες και εγώ προσωπικά αφιερώνουμε την σημερινή μας νίκη αλλά και συνολικά την προσπάθεια που θα καταβάλουμε για να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο, τον κορυφαίο παράγοντα στην ιστορία του Παναθηναϊκού αλλά και κατά την ταπεινή μου γνώμη και ολόκληρου του ελληνικού αθλητισμού.Τού ανθρώπου που έκανε περήφανους γενιές Παναθηναϊκών με την τεράστια προσφορά του»

Οι «πράσινες» αντιμετωπίζουν την Παρασκευή στις 8.30μ.μ. την Ανόρθωση στο δεύτερο παιχνίδι τους στη διοργάνωση.

 

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα