Τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ανέλαβε η Αγγελάκη

Τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ανέλαβε η Αγγελάκη

Gazzetta team
Τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ανέλαβε η Αγγελάκη

bet365

Μια μεγάλη δόξα του γυναικείου βόλεϊ του Παναθηναϊκού επέστρεψε στις «πράσινες» παίρνοντας το πόστο της υπεύθυνης των ακαδημιών. Ο λόγος για την Σοφία Αγγελάκη, η οποία τόνισε πως θέλει να δει το «τριφύλλι» εκεί που του αξίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την μεγάλη επιστροφή μιας αθλήτριας που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση τίτλων, έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Σοφία Αγγελάκη, η οποία αναλαμβάνει διευθύντρια των ακαδημιών βόλεϊ του ‘τριφυλλιού’ σε αγόρια και κορίτσια.

Η 49χρονη, άλλοτε πρωταθλήτρια με τον Παναθηναϊκό (είχε αγωνιστεί, επίσης, σε ΕΟ Σταυρούπολης και Πανελλήνιο), επιστρέφει στο σύλλογο που δοξάστηκε ως αθλήτρια και θα προσφέρει τις υπηρεσίες της με άλλη ιδιότητα.

Σε δήλωσή της στο www.panathinaikos1908.gr η Αγγελάκη είπε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και θέλω να βοηθήσω το σύλλογο όσο μπορώ περισσότερο και να επιστρέψει εκεί που ανήκει και του αξίζει.Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές ως αθλήτρια στην ομάδα και θα ήθελα να τις ξαναζήσω και από άλλη θέση. Θα προσπαθήσω να μεταδώσω την εμπειρία μου μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες και να φτάσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο».

 

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα