ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η Ελπίδα άνοιξε την αγκαλιά της για άτομα με ειδικές ανάγκες

Η Ελπίδα άνοιξε την αγκαλιά της για άτομα με ειδικές ανάγκες

Η Ελπίδα άνοιξε την αγκαλιά της για άτομα με ειδικές ανάγκες

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων φιλοξένησε στο κλειστό «Ι. Λεμονίδης» τα μέλη του ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ) και τους έδωσαν την ευκαιρία να αθληθούν και να διασκεδάσουν επί μία ώρα. 

Λίγες μέρες μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, η Ελπίδα άνοιξε την αγκαλιά της για να υποδεχτεί και πάλι τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών της Ελπίδας και εμπνευστής της προσπάθειας Χρήστος Γκαλμπένης, μαζί με τον προπονητή Γιάννη Κυλίτση, φιλοξένησαν τα μέλη του ΚΔΑΠ και τους γονείς τους στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» και τους έδωσαν την ευκαιρία να αθληθούν και να διασκεδάσουν επί μία ώρα. Συνεργάτες στο event ήταν το προσωπικό του ΚΔΑΠ και οι αθλήτριες από τα τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων της Ελπίδας, που όπως κάθε φορά ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόσκληση. Παρών στο γήπεδο ήταν και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κατζικάς και αρκετά μέλη του ΔΣ της Ελπίδας.

Εδώ και λίγο καιρό ο Σύλλογος συμφώνησε με το ΚΔΑΠ ώστε η συνάντηση αυτή να πραγματοποιείται πλέον σε μηνιαία βάση, με σκοπό την άθληση των ΑΜΕΑ υπό την επίβλεψη του Γιάννη Κυλίτση. Αλλωστε, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, τα μέλη του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ αποτελούν την καλύτερη ομάδα της Ελπίδας...