ΟΦΗ: Ο Καράτζης θα στηρίξει το τμήμα βόλεϊ και στην Α1 (pic)

ΟΦΗ: Ο Καράτζης θα στηρίξει το τμήμα βόλεϊ και στην Α1 (pic)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ο Καράτζης θα στηρίξει το τμήμα βόλεϊ και στην Α1 (pic)

bet365

Ο Αντώνης Καράτζης και ο όμιλος επιχειρήσεων Καράτζη, θα είναι κοντά στην προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ στην Α1 κατηγορία, όπου θα παίζει του χρόνου.
Το μήνυμα αυτό αναδείχθηκε από την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, με τον Αντώνη Καράτζη. Ο τελευταίος, άκουσε με ενδιαφέρον, την προσπάθεια που έκανε φέτος το βόλεϊ του ΟΦΗ, για να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία και εξέφρασε την πρόθεση του, να στηρίξει και να βοηθήσει τον ΟΦΗ, ώστε να αποτελέσει μια σταθερή δύναμη τα επόμενα χρόνια, στην Volley League.
Παράλληλα, συνεχάρη τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την προσπάθεια που κάνει στο σύλλογο και στο τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ. Ο Γιάννης Δανδάλης ανέφερε για την συνάντηση ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον Αντώνη Καράτζη και τον Όμιλο επιχειρήσεων Καράτζη, για την μεγάλη και διαχρονική βοήθεια, που παρέχει στον ΟΦΗ συνολικά, όλα αυτά τα χρόνια. Τόσο στην ΠΑΕ, όσο και στα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Είναι σημαντικό, για την προσπάθεια που ξεκινάμε στο βόλει του ΟΦΗ, να έχουμε δίπλα μας, μεγάλες Κρητικές επιχειρήσεις, όπως αυτή». Στην συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, συμμετείχαν ακόμη ο γνωστός φίλος του ΟΦΗ, Νίκος Ανδριαδάκης, αλλά και ο εκπρόσωπος Tύπου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιώργος Κορτσιδάκης.
 

PRE LEAGUE Τελευταία Νέα