Δανδάλης: «Ο ΟΦΗ δεν θα είναι απλός κομπάρσος στην Volley League»

Δανδάλης: «Ο ΟΦΗ δεν θα είναι απλός κομπάρσος στην Volley League»

Gazzetta team
Δανδάλης: «Ο ΟΦΗ δεν θα είναι απλός κομπάρσος στην Volley League»

bet365

Σίγουρος πως ο ΟΦΗ ανέβηκε για να μείνει, εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Κρητικών, Γιάννης Δανδάλης.

Αρχικά ο άνθρωπος που για χρόνια δεν σταμάτησε την προσπάθεια και στο τέλος δικαιώθηκε, ανέφερε τα εξής: «Είναι τεράστια επιτυχία, όχι μόνο για το νησιώτικο βόλεϊ, αλλά και για το Ελληνικό βόλεϊ, το οποίο φεύγει σιγά-σιγά από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και έρχεται σε άλλες περιοχές».

Για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ: «Υπάρχει ένα πλάνο από εμάς. Ο ΟΦΗ δεν θα είναι ένας απλός κομπάρσος στην Α1. Το επόμενο διάστημα, θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός, τόσο σε διοικητική στελέχωση του τμήματος, όσο και σε αγωνιστική. Στόχος μας είναι ο ΟΦΗ να μείνει για χρόνια στην Α1. Δεν θέλουμε να είμαστε ένα σωματείο το οποίο θα περάσει απλά για μια χρονιά από την κατηγορία».

Μέσα στα δάφνες τις επιτυχίες και το γλέντι για την άνοδο, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, δεν ξέχασε και εκείνους που πρόσφεραν στο τμήμα σε δύσκολα χρόνια. Όπως είπε «αφιερώνω την άνοδο, στον προπονητή και στα παιδιά που δώσανε το εαυτό τους για 8 μήνες. Ένα μικρό κομμάτι όμως ανήκει και στους αθλητές που έχουν περάσει κατά καιρούς από τον ΟΦΗ. Και σε δύσκολες εποχές κράτησαν το σωματείο ζωντανό. Ένα κομμάτι αξίζει σε αυτούς»

Ενώ ανανέωσε το ραντεβού με τον κόσμο του ΟΦΗ, στις μεγάλες μάχες που θα δώσει ο σύλλογος, στα σαλόνια της Α1. Όπως είπε «ευχαριστώ τους φιλάθλους, οι οποίοι και στα δυο παιχνίδια με τη Ρόδο και τον Κέρκη ήρθαν να μας υποστηρίξουν και να μας δώσουν ώθηση.

Τη νέα χρονιά τα παιχνίδια του ΟΦΗ στην Α1 βόλει, με μεγάλες και ιστορικές ομάδες, θα είναι πρόκληση και περιμένω να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και να δώσει ο ΟΦΗ, ένα νέο χρώμα στην κατηγορία, αλλά και το Ελληνικό βόλεϊ».

 

PRE LEAGUE Τελευταία Νέα