Η ΕΟΠΕ ξεκαθαρίζει για την μεταγραφική περίοδο της Volley League Γυναικών

Gazzetta team
Η ΕΟΠΕ ξεκαθαρίζει για την μεταγραφική περίοδο της Volley League Γυναικών

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΕΟΠΕ διευκρινίζει πως η μεταγραφική περίοδος για την Volley League Γυναικών ολοκληρώνεται 3 εργάσιμες μέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ έχει ως εξής: «Μετά την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΕΔΩ) και την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΕΔΩ) για την επανέναρξη των αγώνων του Πρωταθλήματος Volleyleague Γυναικών 2020-2021, διευκρινίζεται ότι:

Σύμφωνα με την ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ 2ης ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020-2021 και την ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ 2020-2021, καθορίστηκε η χρονική περίοδος Μεταγραφών Ελληνίδων και Αλλοδαπών αθλητριών για το Πρωτάθλημα Volleyleague Γυναικών 2020-2021.

Συγκεκριμένα προβλέπεται ότι:

H κατάθεση αιτήσεων των Μεταγραφών για την 2η μεταγραφική περίοδο της Volley League Γυναικών 2020-202, θα γίνουν από 18/1/2021 έως και τρεις (3) ημέρες πριν την επανέναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2020-2021.

Επίσης,

Όλες οι διαδικασίες Διεθνούς Μεταγραφής στο Σύστημα Μεταγραφών της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FIVB VIS) πρέπει να έχουν ξεκινήσει έως τρείς (3) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος Volleyleague Γυναικών 2020-2021 και να έχουν ολοκληρωθεί στο σύστημα Διεθνών Μεταγραφών της FIVB (FIVB VIS) με την ηλεκτρονική υπογραφή όλων των εμπλεκομένων μερών, έως και πέντε (5) εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος Volleyleague Γυναικών 2020-2021

Επιτρέπεται αντικατάσταση αρχικά αποκτηθείσων αλλοδαπών αθλητριών, με άλλη/άλλες αλλοδαπές αθλήτριες ή η αρχική απόκτηση αλλοδαπής αθλήτριας και έως του αριθμού των Τριών (3) αθλητριών.

Όταν θα καθοριστεί από την Ε.Ο.ΠΕ. η ακριβής ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος Volleyleague Γυναικών θα γίνει ενημέρωση για τις ακριβείς ημερομηνίες λήξης των μεταγραφών, σύμφωνα με τα παραπάνω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα