Παναθηναϊκός: Νέο ρόστερ, μεγάλες φιλοδοξίες στο βόλεϊ γυναικών (vid)

Παναθηναϊκός: Νέο ρόστερ, μεγάλες φιλοδοξίες στο βόλεϊ γυναικών (vid)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Νέο ρόστερ, μεγάλες φιλοδοξίες στο βόλεϊ γυναικών (vid)

bet365

Με την υπόσχεση ότι θα παλεύει για κάθε πόντο σε κάθε παιχνίδι ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός στον Α' όμιλο της Volley League Γυναικών.
Μετά τις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και την εκλογή στον προεδρικό θώκο του Τάκη Μαλακατέ, η γυναίκεια ομάδα βόλεϊ ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό το καλοκαίρι του 2020.

Από το ρόστερ της περσινής περιόδου παρέμειναν μόνο η αρχηγός Σοφία Κοσμά και η Εβίτα Λεωνίδου, ενώ προβιβάστηκαν στη γυναικεία ομάδα οι νεαρές Διονυσία Γιανναρά και Ελένη Τζαφέρη. Στον πάγκο της ομάδας ήρθε ο έμπειρος προπονητής Γιώργος Δερμάτης, ο οποίος έκανε εννιά συνολικά προσθήκες, μεταξύ αυτών και τριών ξένων αθλητριών.

Αποκτήθηκε η Σλοβάκα ακραία Ρομάνα Χουντέκοβα, η Βουλγάρα πασαδόρος Πολίνα Νεΐκοβα και η Κουβανή κεντρική Ρέιτσελ Πέρεζ Σάντσεζ. Η μεταγραφή του καλοκαιριού όμως ήταν η διεθνής ακραία Εύα Χαντάβα, η οποία μετά από δύο χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ. μετακόμισε στην Αθήνα για να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα αγωνίζονται επίσης τη νέα σεζόν η Ναταλία Μεταξά που επέστρεψε στον σύλλογο μετά από 5 χρόνια, η ακραία Ελένη Βαλληνδρά, η κεντρική Ιωάννα Κασδοβασίλη, η πασαδόρος Κωνσταντίνα Πασσιά και η διαγώνια Μαρία Τσιτσιγιάννη.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού Α.Ο. ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα του Α' ομίλου της Volley League ΕΔΩ.

Η παρουσίαση του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2020-21

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα