Ολυμπιακός: Τετραπλή ανανέωση με Χριστοδούλου, Γιώτα, Χίπε και Κονόμη

Ολυμπιακός: Τετραπλή ανανέωση με Χριστοδούλου, Γιώτα, Χίπε και Κονόμη

Ολυμπιακός: Τετραπλή ανανέωση με Χριστοδούλου, Γιώτα, Χίπε και Κονόμη

bet365

Παρέμεινε με μείωση στον Ολυμπιακό ο βασικός κορμός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ. Πολύ κοντά σε συμφωνία με βασικό χορηγό για τις πρωταθλήτριες Ελλάδος.

Στον Ολυμπιακό θα παραμείνουν και τα επόμενα χρόνια η Στέλλα Χριστοδούλου, η Κατερίνα Γιώτα, η Σάσκια Χίπε και η Αρέτα Κονόμη.

Οι τέσσερις παίκτριες πάνω στις οποίες βασίζεται επί χρόνια η ομάδα βόλεϊ για να "χτίσει" την αυτοκρατορία της στην Ελλάδα αλλά και για να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης δέχτηκαν μείωση, είπαν όχι σε προτάσεις από ελληνικές και ξένες ομάδες (περισσότερα χρήματα) και επέλεξαν να παραμείνουν στον Ολυμπιακό.

Η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου, η Κατερίνα Γιώτα αλλά και η Σάσκια Χίπε υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών ενώ η Αρέτα Κονόμη μονοετές.

Στον Ολυμπιακό κράτησαν τις βασικές παίκτριες και έτσι η ομάδα έχει ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά κερδίζει το Κύπελλο Ελλάδος από το 2011 (έως το 2019) ενώ έχει και 8 συνεχόμενα Κύπελλα.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες οι επιτυχίες των κοριτσιών τα τελευταία χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη όπου κατέκτησαν το Τσάλεντζ Καπ και έπαιξαν και σ' έναν ακόμη τελικό φέρνουν σημαντική χορηγία στο τμήμα.

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης είναι σε συζητήσεις με βασικό χορηγό και ίσως και σύντομα να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στέλλα Χριστοδούλου είναι στην ομάδα από το 2011 και έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα, 8 Κύπελλα αλλά και 1 Τσάλεντζ Καπ!

Η Κατερίνα Γιώτα (κεντρική) είναι από το 2013 ενώ 8 χρόνια (πάει για 9) έχει η Αρέτα Κονόμη και για 5η χρονιά θα παραμείνει η Γερμανίδα Χίπε η οποία έχει αγαπήσει τη χώρα μας και φυσικά την ομάδα.

Δηλώσεις

Στέλλα Χριστοδούλου: «Μετά από μια χρονιά που τελείωσε ξαφνικά για όλους, είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, για να διεκδικήσουμε με την ίδια δίψα και θέληση τους στόχους μας, που όπως κάθε χρόνο παραμένουν υψηλοί . Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλο το κόσμο, ο Ολυμπιακός δείχνει συνέπεια και οργάνωση και κάνει το καλύτερο δυνατόν βάσει των συνθηκών.

Αν και δε γνωρίζουμε ακόμα τις συνθήκες με τις οποίες θα ξεκινήσει η σεζόν, και αν ο κόσμος θα μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό μας μέσα στο γήπεδο, είμαι σίγουρη πως ξέρει ότι τον χρειαζόμαστε και θα είναι εκεί με κάθε τρόπο για να μας βοηθήσει και να ωθήσει τον Ολυμπιακό για μια ακόμη χρονιά να πρωταγωνιστεί. Όλοι μαζί, διοίκηση, κόσμος και αθλητές, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Κατερίνα Γιώτα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω για τρίτη φορά τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος αυτός είναι πλέον η οικογένειά μου και η απόφαση να παραμείνω εδώ και να στηρίξω την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων ήταν εύκολη. Γνωρίζουμε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη για όλο τον αθλητισμό λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του κορονοϊού, όμως ο Ολυμπιακός παραμένει το πιο ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον για έναν αθλητή. Θεωρούμε δεδομένη και φέτος τη στήριξη των φιλάθλων μας, ανεξάρτητα από το αν θα επιτρέπεται η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, μέσω της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου».

Σάσκια Χίπε:«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που επέκτεινα ξανά το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Αυτή η χρονιά δεν ήταν τόσο… ικανοποιητική με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε και δεν θα ένιωθα σωστά να τελειώσει αυτή η όμορφη συνεργασία με αυτό τον τρόπο. Ο Ολυμπιακός έγινε για εμένα τα προηγούμενα χρόνια κάτι πολύ περισσότερο από ένα σύλλογο. Έγινε το σπίτι μου. Για αυτό είμαι πολύ χαρούμενη που θα μείνω σπίτι! Όπως προανέφερα η σεζόν δεν έληξε ιδανικά για αυτό ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά».

Αρέτα Κονόμη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού για 9η συνεχόμενη χρόνια! Η κάθε σεζόν είναι διαφορετική από την προηγούμενη αλλά οι στόχοι παραμένουν ίδιοι και ελπίζω πως και πάλι θα είμαστε ένα δυνατό σύνολο ώστε να τους πετύχουμε! Ίσως λόγω της κατάστασης να χρειαστεί να παίξουμε χωρίς κόσμο στο γήπεδα αλλά ξέρω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα στηρίξει την ομάδα όπως κάθε φορά».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα