Βόσνια κεντρική απέκτησε ο Άρης (pics)

Βόσνια κεντρική απέκτησε ο Άρης (pics)

Gazzetta team
Βόσνια κεντρική απέκτησε ο Άρης (pics)

bet365

Την απόκτηση της 29χρονης κεντρικής Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς ανακοίνωσε ο Άρης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την διεθνή Βόσνια ,Σάνια Κόγιτς - Τζούριτς.

Η Τζούριτς είναι γεννημένη στις 04/02/1991 έχει ύψος 1.82 και θα αγωνιστεί στην ομάδα μας ως κεντρικός . Η νέα μας αθλήτρια από το 2008 παίζει στην Εθνική της ομάδα των γυναικών και μάλιστα τα τελευταία χρόνια είναι η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού της συγκροτήματος.

Η Τζούριτς ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2015 για λογαριασμό του Φιλαθλιτικού Λαρισαϊκού ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου και στην Λαμία.

Η Σάνια Τζούριτς στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Άρη δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιστροφή μου στην Θεσσαλονίκη και για την μεταγραφή μου στην ιστορική ομάδα του Άρη. Ελπίζω να επιστρέψουμε στις προπονήσεις σύντομα και να γνωρίσω τις καινούριες μου συμπαικτριες.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί θα ξαναπαίξω στην θέση της κεντρικού. Είναι η πρώτη θέση που έπαιξα στο βόλεϊ, έτσι η αγάπη μου για αυτή τη θέση είναι μεγάλη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την διοίκηση του Άρη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου και ελπίζω να έχουμε μια χρόνια με υγεία και να χαρίσουμε στους οπαδούς του Άρη πολλές επιτυχίες».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα