Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ η Χαντάβα, αντικαταστάτρια η Μερτέκη

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ η Χαντάβα, αντικαταστάτρια η Μερτέκη

Gazzetta team
Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ η Χαντάβα, αντικαταστάτρια η Μερτέκη

bet365

Μετά από δύο χρόνια στα οποία υπήρξε και η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος, χώρισαν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και της Εύας Χαντάβα. Η Ευαγγελία Μερτέκη αναμένεται να είναι η αντικαταστάτριά της έμπειρης ακραίας.

Με την απόφαση για το τι θα γίνει με το φετινό πρωτάθλημα να μην έχει παρθεί οριστικά, οι ομάδες έχουν αρχίσει να κάνουν σιγά-σιγά τις κινήσεις τους. Κινήσεις που δεν έχουν να κάνουν μόνο με αποκτήσεις, αλλά και αποχωρήσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από αυτές με τον «δικέφαλο του βορρά» να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση της Ευαγγελίας Μερτέκη, της διεθνούς ακραίας του ΑΟ Θήρας.

Η Μερτέκη θα αντικαταστήσει την Εύα Χαντάβα που μετά από δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη και έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην άνοδο του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία του στην μεγάλη κατηγορία, θα συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό.

Η ανάρτηση της Χαντάβα για την αποχώρησή της

Η Εύα Χαντάβα επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τον ΠΑΟΚ με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αναφέροντας τα εξής: «Δυστυχώς κάποιος φορές τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα έχουμε προγραμματίσει και πρέπει να παρθούν δύσκολες αποφάσεις! Αυτός είναι ο αθλητισμός!

Μετά από 2 εξαιρετικά χρόνια συνεργασίας με τον κύριος Αμοιρίδη και τον σύλλογο του ΠΑΟΚ, είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι δεν θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα!

Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τις συμπαίκτριες μου, τους οπαδούς και όλους όσους με υποστήριξαν κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού! Όλη η αγάπη που δεχόμαστε μας κάνει να αισθανόμαστε ευλογημένοι ως αθλητές και ανθρώπους.

Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα αυτή τη στιγμή! Συνέβησαν πολλά με την πανδημία του κορονοϊού και δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τη σεζόν και να παλέψουμε για τους στόχους μας.

Είμαι περήφανη για την ομάδα και τις συμπαίκτριες μου που κάθε μέρα ήμασταν μαζί στο γήπεδο και περάσαμε κακές και καλές στιγμές!

Υ.Γ. Θα μου λείψει ο ΠΑΟΚ... Μέχρι να συναντηθούμε ξανά».

Unfortunately sometimes things doesn’t go as we planned and tough decisions has to be made! That’s sports!! After an excellent 2 years of cooperation with mr Amiridis and club of PAOK i m sad to share to all of you that I won’t continue my career in this team !!! I wanna thank my coaches, teammates, fans and all of you who supported us during this journey! All the love we received made us feel blessed as players and humans as well! It was an honor being the captain of this team! Feelings are mixed at the moment! Too bad things with coronavirus happened like that and we couldn’t finish the season and fight for our targets that we were still in! I m proud of my team and my teammates that we were going everyday to the court together and go through the bad and good times! Ps* I am going to miss PAOK!!! ... till we meet again

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelia Chantava (@evachantava) στις

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα