Βραζιλιάνα πασαδόρο παίρνει ο ΠΑΟΚ (vid)

Βραζιλιάνα πασαδόρο παίρνει ο ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Βραζιλιάνα πασαδόρο παίρνει ο ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με τις «ασπρόμαυρες» να συμφωνούν με την 42χρονη Βραζιλιάνα πασαδόρο, Καρολίνα Ντεμαρτίνι Ντε Αλμπουκέρκι.

Με μία σημαντική κίνηση ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις, αναφορικά με τις ξένες, ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυρες» συμφώνησαν με την 42χρονη Βραζιλιάνα πασαδόρο, Καρολίνα Ντεμαρτίνι Ντε Αλμπουκέρκι, μια παίκτρια με σπουδαία καριέρα με την Εθνική ομάδα της χώρας της, με την οποία έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008, το ασημένιο στο Παγκόσμιο του 2006.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2010 είχε αναδειχθεί καλύτερη πασαδόρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ενώ πέρσι παίζοντας με την Οσάκο έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Με τις εμφανίσεις της και πέρσι, έδειξε πως η ηλικία της μόνο τροχοπέδη στην καριέρα της δεν είναι, ενώ ο ΠΑΟΚ με την προσθήκη της Αλμπουκέρκι αποκτά μια παίκτρια σε νευραλγικό πόστο που έχει τεράστια εμπειρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα