«Η Σαντορίνη ζει και αναπνέει για το βόλεϊ»

Gazzetta team
«Η Σαντορίνη ζει και αναπνέει για το βόλεϊ»

bet365

Η παλιά παίκτρια του ΑΟΘ, Ειρήνη Φύτρου ανέφερε πως η Σαντορίνη ζει και αναπνέει για το βόλεϊ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η Ειρήνη Φύτρου, η οποία το Σάββατο βρέθηκε, όπως κάνει σε κάθε αγώνα, στο ΔΑΠΠΟΣ για να βραβεύσει την MVP της 11ης αγωνιστικής, Μελίνα Εμμανουηλίδου. «Κατά σύμπτωση η Μελίνα και η Πότοκαρ είναι οι αγαπημένες μου αθλήτριες» λέει στο www.volleyball.gr η πάλαι πότε ακραία του ΑΟ Θήρας. «Δεν χάνω παιχνίδι του ΑΟΘ. Η ομάδα φέτος είναι βελτιωμένη, κυρίως στις ξένες παίκτριες. Πιστεύω ότι θα είμαστε τετράδα».

«Η ιστορία ξεκινάει από τον Ήφαιστο. Εκεί παίζαμε βόλεϊ και από εκεί γεννήθηκε ο ΑΟ Θήρας. Είχαμε πολλές δυσκολίες τότε. Παίζαμε στο πρωτάθλημα Κυκλάδων και θυμάμαι ότι πηγαίναμε Σαββατοκύριακο στη Σύρο όπου παίζαμε μέχρι και 3 παιχνίδια. Αργότερα η έλευση της Ελένης (σ.σ. Μεμετζή) ανέβασε τον πήχη των απαιτήσεων. Το γήπεδο γέμιζε σε κάθε παιχνίδι του ΑΟ Θήρας και ο κόσμος δεν έχει σταματήσει από τότε να είναι στο πλευρό της ομάδας. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα φθάναμε σε αυτό το επίπεδο. Το φανταζόμουνα αλλά δεν το πίστευα.

Δεν θα έλεγα όχι σε ένα πρωτάθλημα ή σε ένα Κύπελλο αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές γιατί κόντρα σε αυτόν τον Ολυμπιακό νομίζω δεν μπορείς να περιμένεις τίτλους. Εμένα, ειλικρινά, μου αρκεί που κάθε χρόνο παίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Στη Σαντορίνη ο κόσμος λατρεύει το βόλεϊ. Η οικονομική ανάπτυξη που έχει το νησί και η στήριξη κάποιων επιφανών ανθρώπων έχουν φθάσει ψηλά τον ΑΟ Θήρας. Όσο υπάρχει αυτή η στήριξη, η ομάδα θα είναι στην ελίτ του αθλήματος στην χώρα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα